BENČIĆ O ’SPORNOM’ RAZGOVORU: ’Zašto se htio sastati baš sa mnom? Saslušala sam ga dva sata’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica, Sandra Benčić gostovala je u RTL-u Danas gdje je pojasnila sastanak s Dariom Juričanom i Nikolom Vukovićem. Ponavlja kako je Juričan kontaktirao nju te kako joj to nije bilo čudno budući da poznaje i Vukovića i nju. Dva su sata, navodi, bili na sastanku, nakon razrješenja Vukovića. “Ja kao saborska zastupnica i javna osoba i kao na kraju krajeva netko iz stranke Možemo! koju bilo tko pita da se nađemo po pitanju bilo kojeg problema, da ja to moram odbiti…niti je protuzakonito niti nemoralno naći se s nekime na razgovoru”, govori Benčić.

“Ja sam ga saslušala dva sata, on je htio iznijeti neke svoje poglede. Ja sam isto tako jasno rekla da nemam namjeru ni ja ni bilo tko drugi išta ružno govoriti o njemu bez obzira na sve naknadne okolnosti”, dodala je pa pojasnila i kako je prije sastanka s njom, Vuković razgovarao s Tomaševićem, Dolenec, Korlaetom, ali i da joj nije rekao zašto želi poslije svega toga razgovarati baš s njom.

“Pričao je o okolnostima svog razrješenja. Zašto ne meni? Vjerojatno je iz nekog razloga želio okolnosti iznijeti meni”, zaključuje te navodi kako Juričan nije kadrovirao niti je tražio druge sastanke. U ovaj slučaj, govori, uključen je samo jer ih oboje poznaje.

Juričan se o svemu još nije oglasio.

Komentari