Bandićev bezobrazluk nema granice: Nema za vrtiće, a našim novcem šoferima kupuje skupa Varteksova odijela!

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Na Facebook stranici Strah od slobode, danas je objavljena zanimljiva informacija o novoj rastrošnosti gradonačelnika Milana Bandića.

Naime, gradonačelnik je odlučio ‘ušminkati’ svoje šofere, pa je tako iskeširao 222.696,00 kuna za njihova nova odijela, koja će im šivati renomirana varaždinska tvrtka Varteks, čija su odijela jako skupa.

“Nema za vrtiće, ali ima za službene vozače zagrebačke gradske uprave! Gradonačelnik je prošlog tjedna Varteksu platio 222.696 naših kuna za nova odijela službenim vozačima. Usporedbe radi, u prvoj polovici ove godine kapitalna ulaganja za 202 zagrebačka dječja vrtića iznosila su 542.411 kn, odnosno ‘respektabilnih’ 2.685 kn po vrtiću. Ako je vjerovati podacima iz 2016. godine i ako se u međuvremenu broj rođaka s vozačkim sposobnostima prilagođenim gradonačelnikovim potrebama nije povećao, u gradskoj upravi trenutno radi čak 26 vozača. To znači da je svaki od njih dobio odijelo od 8.565 kuna, što je više nego trostruko od iznosa uloženog po jednom gradskom vrtiću. Drago nam je da modno osviješteni gradonačelnik pazi da su njegovi najpovjerljiviji suradnici uvijek prikladno odjeveni, bilo da se radi o putovanju na pogreb žive osobe, svinjokolji, odlasku u Beč po skupe torbice ili ostavljanju dobrog dojma prilikom svjedočenja u sudskom postupku zbog zloupotrebe luksuznih službenih automobila”, stoji u objavi.

Čini se kako se u našem gradu za sve ima, osim za najpotrebnije i najvažnije stvari. od brzog popravka vrtića kojima propadaju stropovi, gradonačelniku je ipak važnije da njegovi šoferi budu dobro obučeni.


Komentari