Bandić: Vlada ima povjerenje Stranke rada i solidarnosti

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić u ponedjeljak navečer poručio je da Vlada ima apsolutno povjerenje njegove stranke dok god budu realizirali projekte za boljitak svekolikog puka Hrvatske i građana Zagreba te da će zadnji napustiti koaliciju, a ni jednu fotelju neće tražiti.

“Znate kako je jednom Ante Marković govorio – ‘sve što imam bitno, sam rekao’. Hvala vam lijepo”, odgovorio je Bandić nakon sjednice predsjedništva Stranke rada i solidarnosti na pitanja novinara hoće li napustiti koaliciju.

Na pitanje – tko ucjenjuje hrvatski puk, kome ide ta njegova poruka koju je izrekao popodne prije sjednice Predsjedništva stranke, Bandić je odgovorio: “Sve što imam, sam rekao”.

A na tvrdnju novinara da ima on sasvim sigurno puno toga za reći, jer ga oni poznaju, Bandić je predstavnicima medija uzvratio riječima: “Vi mene stvarno podcjenjujete. Vi mene znate, to vi mislite, da mene znate. Taj se još nije rodio koji zna što ja mislim, pa ni vi”, rekao je Bandić te poručio novinarima da uzmu doslovno njegovu jutrošnju izjavu sa stručnog skupa i papire te da tu izjavu “puste i uče”.

Upitan hoće li zastupnici iz njegovog Kluba u Hrvatskom saboru podržati ministra zdravstva Milana Kujundžića, Bandić je odgovorio da Vlada ima povjerenje njegove stranke dok bude realizirala projekte za boljitak građana.

“Vlada ima apsolutno povjerenje Stranke rada i solidarnosti dok god budemo realizirali projekte za boljitak svekolikog puka Hrvatske i građana Zagreba i zadnji ćemo napustiti koaliciju, a ni jednu fotelju nećemo tražiti”, izjavio je.

Na pitanje znači li to da se štrajk prosvjetara mora zaustaviti, Bandić je ponovno odgovorio da je – sve rekao.

“OK. Pa sve sam vam rekao, pa ovo niste ni od kog dobili na svijetu. Hvala vam”, zaključio je Bandić nakon sjednice predsjedništva Stranke rada i solidarnosti.

A prije sjednice Predsjedništva svoje stranke novinarima je rekao da će hrvatski puk svoje reći na izborima.


Komentari