Bandić otkrio kako će izgledati ovogodišnji advent! Kulturne manifestacije, štandovi,…

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Već je svima jasno kako klasičnog Adventa u Zagrebu, kao niti u ostatku svijeta, ove godine neće biti. Ipak, svi su se pitali kako će to izgledati taj skromniji zagrebački advent, a neke detalje danas je pojasnio gradonačelnik MIlan Bandić-

“Mi ćemo do konca tjedna i službeno reći sve oko toga. Zasad mogu reći da klasičnog Adventa neće biti. Bit će kulturnih događanja po institucijama, grad će biti ukrašen, a jedino će obrtnici imati svojih 7, 8 štandova na Jelačić placu. Dakle, klasičnog Adventa neće biti”, rekao je Bandić gostujući na Radiju Sljeme te dodao kako su morali otkazati i Interliber.

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić još je prošlog tjedna na press konferenciji izvijestila da se tradicionalna manifestacija Advent u Zagrebu neće održati u dosadašnjem obliku. “Neće se održati naš tradicionalni prepoznatljivi Advent, ali vidjet ćemo kako će to biti, možda na neki primjereniji način bude, razrađujemo epidemiološke mjere i vidjet ćemo, nakon Svih svetih ćemo imati više informacija”, rekla je Majić.

Kako su nam nakon presice rekli iz Grada, Advent će se sigurno održati, ali u drugačijem obliku. Gradonačelnik Milan Bandić zagovara održavanje Adventa .


Komentari