Bandić odbio odgovarati na pitanja o Šegotinoj ostavci, a okomio se i na novinare

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Nakon otkrića novinara o muljaži s kućicama na Mirogoju, Patrik Šegota podnio je ostavku na dužnost voditelja podružnice Gradska groblja.

Do imenovanja novog rukovodstva poslove vršitelja dužnosti voditelja podružnice Gradska groblja od danas obnaša Roko Gruja, izvijestio je Zagrebački holding.

Na konferenciji na temu Zagrebačkog adventa Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, odbio je komentirati Šegotinu ostavku.

“Završio sam.. pitajte, predsjednicu Uprave Holdinga”, odgovarao je kratko Bandić na pitanja novinara o Šegotinoj ostavci. I tijekom konferencije Bandić nije htio odgovarati na pitanja o Šegoti.

Ni inzistiranje novinara Bandiću se nije svidjelo. “Molim vas da budete pristojni. Ne, gotovi smo”, rekao je Bandić.


Muljaže s kućicama

Šegotina ostavka pala je nakon priloga u Provjerenom o muljažama s kućicama na Mirogoju.

Javni poziv trajao je četiri dana, a tri od četiri tvrtke koje su izabrane osnovane su na isti dan, tek dva tjedna prije. Imaju iste e-adrese i dale su baš istu ponudu. A onda su prepustile drugoj tvrtki da tamo radi i zarađuje, i to Velini Oršulić, nekadašnjoj dance-zvjezdici i sestri poznate sportašice Idore Hegel, otvorene simpatizerke Milana Bandića.

Gradska groblja, točnije Mirogoj, objavila su javni poziv za zakup zemljišta. Četiri su se tvrtke javile i dobile zemljište. Nije prošlo ni desetak dana od javnog poziva, a kućice su već bile namještene, useljene i rade.

Komentari

loading...