BANDIĆ NAJAVIO KLUB ZASTUPNIKA: ‘Imamo pet članova, a ne tri!’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Najavio je Klub zastupnika u Saboru.

Na jubilarnom, 4000. nastupu Zagrebačkih mažoretkinja, našao se i Milan Bandić. Novinari su ovu priliko iskoristili za upitati ga o aktualnoj pregovorima o suradnji Most-a i HDZ-a. Upitali su ga je li istina da je Most HDZ-u uvjetovao suradnju s HDZ-u time da Bandić ne sudjeluje u novoj Vladi:

“Ne znam, ne bih se time bavio. Želio bih da nova Vlada za osam godina efikasno napravi od Hrvatske ono što sam ja u Zagrebu napravio u 16 i pol godina. I da hoće ne mogu me zaobići.“,  je Bandić.

Novinare je također zanimalo jesu li ga nakon izbora kontaktirali iz HDZ-a, Bandić je po tom pitanju bio neodređen rekavši da kontakti uvijek postoje.

“Kada budemo nešto razgovarali i dogovorili, onda ćemo i to objaviti”, odgovorio je na upit je li već razgovarao s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

Bandić nema uvjeta za suradnju te ga interesira samo provedba njegovih projekata statusa majke odgojiteljice i besplatnih udžbenika: “Nije uvjet nego preporuka da se to napravi jer je to u interesu građana ove zemlje”. Također je najavio da će njegov Klub zastupnika tražiti da se osigura novac za besplatne udžbenike te je dodao da će njegov Klub zastupnika imati pet članova koliko je potrebno za osnivanje Kluba.

“Strpite se, polako. Ima ih pet, a ne tri“, otkrio je Bandić zanimljivu činjenicu.

>>>ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE SLAVE: Na Trgu bana Jelačića nastupile 4000. put (FOTO)

>>>FOTOGRAFIJA OTKRIVA ONO ŠTO BANDIĆ NE ŽELI DA ZNATE: Nesuđeni premijer nesvjesno pokazao ovo (FOTO)


Komentari