Bandić na svečanost u Knin došao BEZ KRAVATE i s košuljom IZVUČENOM VAN

Facebook/Milan Bandić

Znamo onu staru uzrečicu “odijelo čini čovjeka”! No, ako je to doista istina, onda možemo reći kako je gradonačelnik Bandić zadnja dva dana bio ili zabrinut ili smeten. Pitate se zašto?

Ako pogledamo slike sa vojnog mimohoda u Zagrebu i sa proslave Oluje u Kninu dan kasnije, gradonačelnik Zagreba pokazuje kako se u ta dva dana nije presvukao. Kao što ste mogli primijetiti, nosio je isto odijelo koje je bilo pomalo preveliko, čak i zgužvano, a nije stavio ni kravatu. Time se definitivno isticao od svih ostalih državnih i gradskih dužnosnika na proslavi 20. godišnjice Oluje koju Hrvatska slavi već drugi dan. Bandić je tako bio jedini s košuljom izvučenom van i jedini bez kravate. Nismo mogli ne zapaziti kako je taj njegov stil bio pomalo čudan. Znamo da su vani velike vrućine i da stezanje kravate nije ugodno… ali, ipak je ovaj njegov modni izričaj bio definitivno nepriličan za događaje na kojima je sudjelovao.

Naime, ništa  manje vruće nije bilo ni ostalim hrvatskim političarima, ali imali su dovoljno poštovanja prema događanjima na kojima su sudjelovali, osobito komemoracijama i polaganjima vijenaca, da na njih dođu propisno obučeni: u ispeglanim odijelima i kravatama. Usporedbe radi, samo nekoliko dana ranije, ministricu graditeljstva Anku Mrak Taritaš dočekao je odjeveni dotjeran kako zaista priliči jednom gradonačelniku Zagreba.

 

 

Komentari