Bandić komentirao kaos oko kupnje stana: ‘Ja sam jedini koji na vrijeme ispunjava zakonske obaveze’

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je komentirao cirkus koji je nastao kada je jučer u medijima objavljeno da je njegova supruga, Vesna, kćeri kupila stan u strogom centru grada. Stan je plaćen 854 tisuće kuna, a 720 tisuća je Vesna platila u gotovini. Mediji i javnost stoga su se zapitali odakle domaćici bez primanja toliki novac.

“Ja sam jedini ili jedna od rijetkih osoba koji na vrijeme ispunjava zakonske obveze. Podnio sam sve Povjerenstvu, sve ćete informacije tamo dobiti”, rekao je Bandić

“Ali ja sam rekao, potražite tamo odgovore, vještačenje je radio službeni vještak kojeg je angažirao predavatelj”, odgovorio je Bandić koji se nastavio braniti tako što je rekao da se radi o običnom spinu.

“Radi se o tipičnom spinu. Trebalo je u aferu koja mjesecima potresa s Hrvatsku s imovinskim karticama nekako ubaciti Bandića. Obratite se Povjerenstvu”, kazao je.

“Stan u kojem je rođena moja žena, gdje je živjela njena baka, bio je spor, kad je dobila novac mogli smo zatvoriti kredit za Bužanovu i pomoći kćeri za stan”, dodao je Bandić i tako objasnio odakle novac.


Komentari