Bahati vozač izludio susjede na Trešnjevci: ‘Ne poštuje baš nikakve propise’

Bahati vozač parkirao se na samu zebru (Foto: Zagreb.info)

Svakog dana u Zagrebu mogu se vidjeti lude situacije u prometu, a neke od njih toliko su nevjerojatne da se mnogi zapitaju kako se to može dogoditi.

(Foto) Zagrepčanin mjesecima snimao vozače koji se bezobrazno parkiraju: ‘Njima je to privatni parking i svaki dan su tu’

Vozač jednog Mercedesa tako je snimljen kako je na zagrebačkoj Ljubljanici svog limenog ljubimca parkirao na sred pješačkog prijelaza. Prizor koji je iza sebe ostavio neodgovorni vozač razbjesnio je čitatelja koji nam je poslao fotografiju.

1 euro = 7,53450 kuna

Treba odmah spomenuti da je parkiranje na zebri ili pet metara od nje itekako kažnjivo: nakon dolaska prometnog redara takva vozila automatski se odvode pauk službom, a prijestupnik plaća i novčanu kaznu.

Riječ je o vlasniku obližnjeg kafića (Foto: Čitatelj)

Takvih po Zagrebu ima mnogo

Riječ je, kaže nam bijesni čitatelj, o vlasniku obližnjeg kvartovskog kafića koji prema njegovim riječima inače ne poštuje baš nikakve propise, a najmanje one o radnome vremenu kafića.

I nije to prvi put da smo pisali o ovakvim slučajevima. Jedan čitatelj iz Gornjeg Vrapča javio nam se tako zbog serijskog prekršitelja. Naime, od veljače nadležnima prijavljuje slučaj na istoj lokaciji, te je često tamo vidio, pa i snimio, isti automobil.

Tvrdi kako su uz vozače ugroženi i pješaci, točnije roditelji s djecom i stariji ljudi koji moraju zaobilaziti nepropisno parkirane aute i pritom se “izlagati na milost i nemilost prometu na strmini i zavoju”.

Nepropisno parkiranje na Trešnjevci (Foto: čitatelj)

Pisali smo i o suludom primjeru čitateljice iz Trešnjevke koja je svoj automobil odlučila parkirati također kod zebre, ali na pločniku, i to na način da pješacima blokira pristup prijelazu.


Komentari