Apsurd u Zagrebu: Holding i Zagrebačke ceste ne mogu se dogovoriti oko datuma kraja radova?

FOTO: Čitatelj

Stanovnici ulice Križnog puta u zagrebačkom kvartu Dubrava već su neko vrijeme nezadovoljni, a razlog njihovog nezadovoljstva su dugotrajni radovi koji se događaju u njihovoj ulici.

Naime, na dijelu od Grižanske ulice do Aleje B. Jurišića u tijeku je izgradnja vrelovoda, a radovi su započeli još 20.kolovoza. Zbog toga se stanovnici svakodnevno suočavaju s prometnim kaosom, a kada će radovi doći kraju, nije baš jasno.

Ceste kažu jedno, no Holding kaže drugo

Kada smo pokušali doznati do kada će trajati radovi, naišli smo na dvije različite informacije. Naime, na stranicama Zagrebačkih cesta stoji obavijest kako će radovi trajati do ponedjeljka 07.10. 2019. godine do 05,00 sati.

S druge strane, na stranicama Zagrebačkog Holdinga, pod zbirnim pregledom radova na cestama pak piše da je “Ulica Križnog puta, na dijelu od Grižanske ulice do Aleje Blaža Jurišića, zatvorena za sav promet do 19. listopada zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi”, a ista se informacija može pronaći i na stranicama Grada Zagreba.

Radovi su, kako nam pričaju stanovnici, trebali već završiti, no probijanje rokova i nije nešto čudno u ovoj zemlji, pa niti u glavnom gradu. Činjenica je da je u ovoj ulici i dalje sve raskopano pa se sukladno tome može zaključiti kako će agonija stanovnika i radovi potrajati još neko vrijeme.

 

 

 


Komentari