‘Želim da svi delamo i bolje živimo’, poručio je u blagdanskom duhu gradonačelnik Bandić

N1

Bakalar je u centru Zagreba danas dijelio gradonačelnik Milan Bandić. Ponovno je najavljivao projekt majki odgajateljica na razini Hrvatske.

Kada su ga upitali o  najnovijoj aferi vezanoj za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i smjenu njenog savjetnika Mate Radeljića, Bandić je poručio:

“Nisam ni šef SOA-e, nisam premijer, ni savjetnik, sve što bih rekao bilo bi neozbiljno. Jedini sam javni čovjek koji je ostao na nogama operativne politike 28 godina i nisam se nikad bacao blatom na druge. Nikad svou političku karijeru nisam gradio na destrukciji, rušenju, pljuvanju, oštroj retorici. To traje samo dok se izgovara i to je kraj sadržaja. Mali ljudi govore o drugim ljudima, prosječni o stvarima, a normalni, ja si još uvijek udvaram da sam normalan, o budućnosti.”

Za Bandića je to bila prilika da još jednom spomene svoj projekt majki udomiteljica koji je, kaže, predložio premijeru, dodavši da je vrijeme da se ta “crna kuga” prekine.

“Mjere koje u Zagrebu radimo zadnjih deset godina, će imati učinka za deset godina. U Zagrebu zadnjih godinu dana ima više rođenih nego umrlih, da krenemo 2019. na razini Hrvatske, za deset godina ćemo imati rezultate na tragu onoga u Zagrebu”, rekao je Bandić, prenosi N1.

Pohvalio se i projektom besplatnih udžbenika jer ga  u drugim djelovima Hrvatske “više ne bu vukao za rukav kada ćemo imati besplatne udžbenike”.

Nije htio komentirati nagađanja da bi mogao tražiti pozicije u Vladi, samo je rekao da s premijerom Plenkovićem ima dobar odnos i suradnju na projektima u interesu Zagreba i Hrvatske.

Još jednom je čestitao Božić i Novu godinu s porukom: “Da delamo svi više i bolje živimo”.


Komentari