Začarani grad i svijet Harry Pottera u centru Zagreba

screenshot

Začarani grad ‘Here Be Dragons’ – Magično je adventsko iskustvo na Fuliranju!

Advent nikad nije bio bogatiji i raskošniji, a od ove godine je i magičan. Čaroliju na ovogodišnjem adventskom Fuliranju donio je Začarani grad ‘Here Be Dragons’ koji je u suradnji s HBO GO upravo otvorio svoja vrata i dio Strossmayerovog trga pretvorio u mjesto fantazije.

Ove zime Zagrepčani i posjetitelji grada imaju prilike biti dio magičnog iskustva namijenjenog svim uzrastima. Začarani grad “Here Be Dragons“ mjesto je za druženje a ujedno i interaktivan fan shop.

Osim raznih radionica, čitaonica, pričaonica i popratnog programa, u Začaranom gradu mogu se pronaći licencirani proizvodi iz različitih popularnih filmova, video igara i serijala, kao što su Harry Potter, Game of Thrones, Star Wars, Lord of the Rings pa tako ljubitelji fantazije mogu pronaći raznovrsne čarobne štapiće, plašteve za čarobnjake, slatkiše, Slytherin i Gryffindor majice, 3D šalice, nakit i slične kolekcionarske predmete koji su neizostavni dio filmova, serija i knjiga svijeta fantazije.

Adventski Začarani grad “Here Be Dragons“ najava je otvaranja istoimenog fantasy dućana u Hrvatskoj koji se otvara po završetku Adventa u centru Zagreba.

Kroz vrijeme Adventa “Here Be Dragons” donosi niz aktivnosti za malu i veliku djecu u organizaciji članova Udruge ljubitelja Harryja Pottera “Ministarstvo magije Hrvatska“. U Začaranom gradu posjetitelji će moći sudjelovati u ceremoniji sortiranja u domove uz pomoć pravog razredbenog klobuka, naučiti kako se pripremaju magični napitci, kako se piše runama, izraditi sove i urlojave, naučiti crtati i stvarati čudovišne zvijeri, a djeca će moći sudjelovati u radionici obrane od crne magije u kojoj će učiti kako se obraniti od vršnjačkog nasilja. Uz uživanje u posve novom adventskom iskustvu, Začarani grad “Here Be Dragons” imat će ponudu i tematskih pića te slastica, od vruće čokolade ili šećerne vate za najmlađe, do slatkiša i napitaka za odrasle.

Nas su kupili, a što vi čekate?


Komentari