USKORO “SVJETLO ŽELJA” NA BUNDEKU : Puštanjem balona i lampiona pružate podršku oboljelima od poremećaja štitnjače

"Svjetlo želja"

I ove godine održava se manifestacija podrške oboljelima od poremećaja štitnjače “Svjetlo želja”, no novitet je to što će mjesto održavanja biti Bundek. Program započinje 15. prosinca u subotu u 16 sati uz glazbenu podršku DJ-a.

Za dobru atmosferu pobrinut će se voditelji događanja, glumac i radijski voditelj Saša Buneta i voditeljica Marijana Perinić, a posjetitelji mogu biti sigurni da će moći pustiti svoj lampion ili balon dobrih želja od 16 do 18 sati, a moguće je i donirati koliko mislite da je potrebno i dovoljno za pomoć oboljelima.

Razlog zbog kojeg dolaze posjetitelji je sinkronizirano puštanje svjetlećih balona i plutajućih lampiona koje počinje u 18 sati, a čime se šalje poruka podrške i dobrih želja oboljelima od poremećaja štitnjače i njihovim obiteljima u ovo blagdansko doba.

Manifestaciju će podržati zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba te predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić, koji će u jezero pustiti lampione dobrih želja, a pridružit će im se i Ivana Habazin, hrvatska boksačica i svjetska prvakinja, također oboljela od poremećaja štitnjače, brojni doktori endokrinolozi – prijatelji udruge, kao i brojne druge javne osobe.


Ovo je prva godina u kojoj se manifestacija paralelno održava i u Novalji na Pagu, gdje će na glavnom gradskom trgu, u organizaciji novaljske podružnice Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, u isto vrijeme i u istu svrhu istodobno biti pušteno oko 500 svjetlećih balona podrške.

“Svjetlo želja” treća je po redu manifestacija Hrvatske udruge za bolesti štitnjače kojom se okupljanjem prijatelja, obitelji, podržavatelja oboljelih i svih građana dobre volje u blagdanskom periodu daje potpora mnogobrojnim oboljelima i njihovim obiteljima te ujedno diže svijest o poremećajima štitne žlijezde, jedne od najučestalijih bolesti u svijetu. Prikupljene donacije osigurat će sredstva za rad udruge te pomoć oboljelima od bolesti štitnjače.

Komentari