UHVATILI SMO VAS NA DJELU: Nikada nećete pogoditi što svi obavezno napravite na adventu! (FOTO)

Sitana Omer/ZAGREB.INFO

Osim uživanja u prekrasno uređenom gradu, čini se kako Zagrepčani imaju još jednu nezaobilaznu aktivnost. 

Koliko je Zagreb u posljednjih mjesec dana postao popularno odredište i izvan granica Lijepe naše, nije potrebno spominjati. Prekrasno uređen grad s bogatom gastronomskom ponudom jednostavno oduzima dah, a bogat zabavni program točka je na i pa zato ne čudi kako su se i ugledni svjetski mediji poput britanskog Daily Maila oduševili programom koji Zagreb nudi svojim posjetiteljima.

>>> BRITANSKI DAILY MAIL RASPISAO SE O ZAGREBU: Ovo što je ugledni svjetski medij napisao, dugo ćemo pamtiti! (VIDEO)

Gradske ulice uvijek su pune, a dobro raspoloženje nemoguće je ne osjetiti. Međutim, osim uživanja u ljepotama grada čini se kako Zagrepčani ne propuštaju priliku za sve ljepote grada uhvatiti kamerom. Drugim riječima, ne možete prošetati gradom, a ne primijetiti nasmiješena lica mlađih i starijih dok ovjekovječuju sretne trenutke adventa u Zagrebu.

Selfiji su, pogađate, definitivno poharali zagrebačke ulice.

Muvanje_0450

Muvanje_0447

Ovi prizori su stvarno neprocjenjivi: obitelji, zaljubljeni i prekrasne prijateljice u čarobnom božićnom raspoloženju i prekrasno uređenom gradu.

Advent_1020

Advent_1018

9877 (1)

Jelačićev trg, Zrinjevac ili pak Ledeni park na Tomislavcu – priznajte, svaki od njih zaslužuje i zahtjeva jedan pravi božićni selfie.

Advent_1048

Ako još niste, nabacite koji i zabilježite svoj najdraži trenutak adventa u Zagrebu.


Komentari