Specijaliteti iz Bandićeva kraja: Student otvorio hercegovačku adventsku kućicu

FOTO: Grude.com

Hercegovci u Zagrebu moći će uživati u specijalitetima iz svog kraja

Advent u Zagrebu službeno je počeo u subotu 2. prosinca, a ovogodišnji program i gastronomska ponuda još su bogatiji nego prošle, što i ne čudi budući da Zagreb brani dvostruku titulu najboljeg adventa.

Osim odlične ponude vina, kobasa, germknedla i raznih drugih delicija, od subote možete uživati i u hercegovačkim specijalitetima.

Naime, hercegovački student u Zagrebu, podrijetlom iz Gruda, otvorio je hercegovačku adventsku kućicu u Gajevoj ulici do hotela Dubrovniku. Svake je godine, kazao je za Grude.com, na Adventu u Zagrebu, a ove je godine odlučio s hercegovačkim sadržajem ponuditi nešto novo Zagrebu, Zagrepčanima i svim posjetiteljima i turistima.

Istaknuo je da je hercegovačka kućica na dobroj lokaciji i pristupačna svima, a u ponudi imaju livanjski sir, pršut, uštipke, kuhana vina, najbolja hercegovačka vina, ali i razne vrste žestica. Osim pića, u nude vrhunska jela, bilo da volite slatko ili slano.

Onako kako su pripremale nekad naše bake, tako ćemo ih i mi pripremiti i ponuditi da ljudi degustiraju i uživaju u specijalitetima“, zaključio je mladi student za Grude.com.

Ako poželite kušati i hercegovačke delicije ovog adventa, znate na kojoj lokaciji zadovoljiti svoje nepce.

>>> (FOTO) Otkrili smo najbolju kućicu na ovogodišnjem Adventu: Ponuda će vas oduševiti

>>> (FOTO) Advent na Zrinjevcu službeno je počeo: Pogledajte sinoćnje blještavilo …

>>> (FOTO/VIDEO) Pogledajte spektakularno svečano otvorenje Ledenog parka!

>>> Vodič za Advent u Zagrebu: Ovo su lokacije i atrakcije koje ne smijete propustiti


Komentari