PUŠTANJE LAMPIONA: Ne propustite najljepšu blagdansku čaroliju

Kako bi najljepše doba u godini bilo još čarobnije, pobrinula se udruga Mogu sve.

Udruga će, naime, dodatno zagrijati blagdansku atmosferu 17. prosinca ispred NSB-a s početkom u 18 sati na čarobnim zagrebačkim fontanama, gdje će se pod nazivom „Božićno svjetlo želja“ održati puštanje nekoliko tisuća svjetlećih lampiona.

Akciju organizira udruga „Mogu sve“ u suradnji s Hrvatskom udrugom za bolesti štitnjače.

Zainteresirani za puštanje „Božićnog svjetla želja“ na licu mjesta moći će nabaviti lampione, a svi prihodi bit će donirani udrugama Mogu sve i Hrvatskoj udruzi za bolesti štitnjače.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Cilj ove blagdanske poslastice nije samo uljepšati vizuru grada i svim posjetiteljima osigurati nezaboravno iskustvo, nego osvijestiti javnost o inkluziji osoba s invaliditetom u društvo te sve većem broju oboljelih od bolesti štitnjače.[/box]

Pripremite svoje želje, šalove i rukavice, dođite na zagrebačke fontane i prepustite se najljepšoj blagdanskoj čaroliji!

Posebne zahvale idu Gradu Zagrebu i Turističkoj zajednici grada Zagreba na omogućavanju ovog projekta te njihovim medijskim pokroviteljima She.hr, Zagrebonline.hr, Profitiraj.hr, Moja-Stitnjaca.hr i Enter mediji!

>>> BILI SMO NA ADVENTU: Pogledajte koliko će vas koštati odlazak na Zrinjevac i Cvjetni (FOTO)


Komentari