Probali smo kuhano vino u Škorinoj adventskoj kućici. Evo koji su nam dojmovi

FOTO: Zagreb.info

Među brojnim kućicama koje su i ove godine pronašle svoje mjesto na Adventu u Zagrebu, našla se i ona predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. “Slavonska kuća Škoro” smjestila se u Gajevoj ulici, a od posebnih delicija na Škorinoj se kućici mogu kušati “Langošice”, u slanoj i slatkoj verziji, te ono što je možda i atraktivnije – crno i bijelo kuhano vino.

Miroslav Škoro ponosi se svojim vinom, pa nam je logika govorila kako je kuhano vino na njegovoj kućici nešto što jednostavno moramo isprobati, pa smo, poradi “mira u kući” odlučili kušati obje verzije.

FOTO: Zagreb.info

Crna je verzija puno bolja

Bijela verzija kuhanog vina ostavila nas je nekako ravnodušnima. Vino je bilo pomalo razočaravajuće i malkice preslatko. Nikako ne možemo kazati da je vino bilo loše, no jednostavno smo od vina očekivali puno više nego što smo dobili.

Crna verzija bila je bolja – pitko i puno, taman zaslađeno, ugrijalo nam je dušu i tijelo te je na nas ostavilo puno bolji dojam nego bijelo.


Cijena jedne čaše kuhanog vina je 16 kuna.

FOTO: Zagareb.info

Ako planirate navratiti do Škorine kućice, svakako preporučamo crno vino, uz koje će sigurno dobro sjesti langošice, čijih slanih verzija ima zaista puno, a i cijena im je prihvatljiva.

FOTO: Zagareb.info
FOTO: Zagreb.info

 

 

Komentari

loading...
-->