POVEDITE SVOJE MALIŠANE: Neka saznaju sve o najemotivnijoj božićnoj priči ikada

Pixabay

Adventsko je vrijeme, vrijeme darivanja, pomaganja i druženja s obitelji. Prosinac je mjesec proslava i susreta s obiteljima te će se u istom tom duhu u subotu 15. prosinca u Kulturnom centru održati nastup dječjeg folklora NS Dubrava i nastup Tamburaškog ansambla Dubrava. Program započinje u 10 sati.

Nakon zabavnih glazbenih minuta, udobno se smjestite u maloj dvorani i sa svojom djecom pogledajte interaktivnu predstavu “Djevojčica sa šibicama” autorice Hane Lukas Midžić pod nazivom “Osmislimo zajedno sretan kraj Andersenove bajke”. Nakon predstave, slijedi godišnja projekcija filmskih programa Škole crtanog filma Dubrava. Uz glazbeno-scenski program organizatori su za vas pripremili i brojne kreativne radionice za cijelu obitelj na kojima će se izrađivati dječji i tradicionalni božićne ukrase i pokloni.

NARODNO SVEUČILIŠTE DUBRAVA

Radionice su besplatne, materijal za radionice je osiguran, a izrađeni predmeti ostaju u vlasništvu polaznika. Prijave su na  [email protected] ili 2050 050 do petka 14. prosinca. Prilikom prijave potrebno je naznačite svoje ime i prezime, odnosno ime, prezime i uzrast djeteta ako se prijavljuje dijete te naziv radionice na koju se vrši prijava.

 


Komentari