Posljednji vikend u ovoj godini proslavite uz TRAM11 u Klovićevim dvorima

Foto: PR

„Na vrućini gradskog asfalta“ Adventa u Klovićevim dvorima, 2018. bit će ispraćena sa stilom, koncertom kultnog dvojca TRAM 11. Najljepši krov grada ugostit će hip hop duo i na najbolji mogući način ući u slavljenički vikend ispraćanja Stare godine. Zagrepčani će tako uz poznate hitove 90-ih započeti slavljenički produženi vikend i dobro se zagrijati za nezaboravan doček Nove 2019. godine uz grupu Ljetno kino.

Kao šlag na kraju vrhunskog programa Adventa u Klovićevim dvorima, preostalo je još nekoliko izvanrednih glazbenih imena koji će svojim nastupima zasigurno oduševiti sve posjetitelje. Produženi vikend započinje laganim zagrijavanjem hitovima RNB Confusiona već u četvrtak, dok u petak na gornjogradsku pozornicu stiže zagrebački reperski duo, TRAM11 koji je još odavno osvojio ljubitelje hip hop glazbene scene. Legendarni dvojac, poznatiji kao General Woo i Target nakon duže su pauze odlučili iznenaditi svoju publiku i ponovno zajedno stati na pozornicu, u subotu će atmosferu grijati Jukebox band, a ponedjeljak je rezerviran za novogodišnje slavlje uz Ljetno kino.

Kroz cijeli prosinac posjetitelji Adventa u Klovićevim dvorima imali su priliku uživati u pregršt čarobnih i inovativnih trenutaka, koji su osvajali na prvu. Idilično okruženje Gornjega grada ispunjeno tisućama lampica odavno je već prepoznato kao mjesto gdje nastaju najljepše uspomene pa i ne čudi činjenica da u novogodišnjoj noći posjetitelje očekuje nezaboravna zabava uz pogled na spektakularan vatromet. Advent u Klovićevim od strane mnogih proglašen je najboljom adventskom lokacijom što zasigurno potvrđuje i ovogodišnji bogati program, ali i ponuda „ića i pića“ koja je oduševljavala i najiskusnije gastro znalce.

Slasne gastro delicije, carstvo neodoljivih slastica i vrući zimski napitci zasigurno su samo jedan od povoda za dolazak na plato Gradec jer su organizatori ove godine posjetitelje odlučili iznenaditi mnogim zanimljivim inovacijama i atrakcijama. Tradicionalna Najljepša Adventska fotografija s tri nove fotografske kulise i ove je godine osvojila društvene mreže, a to dokazuju svakodnevni redovi čekanja koji nisu predstavljali nikakav problem.

Nešto što će najviše ostati u pamćenju mnogih posjetitelja, a ponajviše onih najmlađih let je Djeda Božićnjaka u pratnji svojih sobova. Kinder će tako i do kraja ove godine uveseljavati obožavatelje najpoznatijeg djedice koji slijeće na svoj omiljeni zagrebački advent. Ljubitelji umjetnosti, pak, ostatak prosinca u samom atriju su mogu uživati u čarobnim ilustracijama Zdenka Bašića s motivima poznatog romana Augusta Šenoe Zlatarovo zlato.

Sve informacije o programu Adventa u Klovićevim dvorima, rasporedu koncerata i radnom vremenu dostupne su na stranici: https://www.facebook.com/adventuklovicevim/ .

Komentari