Ovaj tjedan vas očekuju vrhunski glazbenici na Fuliranju

Foto: Borna Kos

Ovog tjedna na Fuliranje dolaze dvije velike zvijezde. Za funk&disco vibru tu je Big Danny Kane, vrlo vješt glazbenik koji svira nekoliko instrumenata, a najviše je fokusiran na bas i klavijature. Drugo veliko ime je Phat Phil Cooper, čovjek od glazbe i sunca, koji u svojoj kolekciji ima “malo previše” vinila. Vodi labele, vodi emisiju na Gilles Petersons Wordwide FM-u i rezident DJ je u Potato Headu na Baliju.

Za sve ljubitelje soula i jazza u subotu na Fuliranje dolazi Soul Stash, egzotični četveročlani sastav, koji već od prvog koncerta privlači pažnju svih ljubitelja glazbe svojim neo soul repertoarom. Bend predvodi Melanie Malike Acorlor sa svojim baduističnim vokalom, a ova talentirana ekipa svira pomno birani repertoar preuzet iz soula, jazza, r’n’b-a i heavy metala kojemu pristupaju na neki svoj, skroz novi način.

Fuliranje prvi put ima dvije kupole. U drugoj, grijanoj Schmeck kupoli, u ponedjeljak u 20:30 sati čeka vas Open Mic by Studio Smijeha, a u utorak od 20:00 sati možete sudjelovati u kvizu znanja by Koza, u srijedu i nedjelju poslušajte akustične nastupe glazbenika, a ostatak tjedna uživajte uz Dj-e.

GLAVNI STAGE:

12.12. 17 h – PIPS
13.12. 17 h – TROPILECTIC STEREO
14.12. 17 h – ADRIATIC COASTING
19 h – BIG DANNY KANE
15.12. 17 h – SOUL BADER
20 h – SOUL STASH (LIVE)
22 h – SOUL BADER
16.12. 12 h – Dječji zbor Bajka
17 h – PHAT PHIL COOPER

Komentari