NEĆETE VJEROVATI: Tele2 na Fuliranju nagrađuje baš svakoga tko dođe!

Pixabay

Tele2 i ove godine sudjeluje na Fuliranju, a ono što je ove godine pripremio oduševit će sve posjetitelje. Na zagrebačkom Strossmayerovom trgu nalazi se osvijetljena čarapa visoka 4,5 metra, prepuna poklona, a do 1. siječnja 2019. godine svim posjetiteljima omogućuje se novi doživljaj blagdana i darivanja. Simbol Tele2 božićne kampanje je čarapa pa se tako i na ovogodišnjem Fuliranju nalazi velika čarapa iz koje ispadaju pokloni.

Svatko tko se fotografira pokraj Tele čarape i podijeli tu fotografiju na svom Instagram profilu uz hashtag #PoklonMekanNikome i #GearSport te nakon toga unese svoje Instagram ime na stranici poklonmekanniko.me, dobiva na ekran svog mobitela QR kod. Nakon toga je potrebno taj QR kod skenirati na aparatu ugrađenom u „poderanu čarapu“ i preuzeti svoj poklon. Svaki QR kod je dobitan, a svaki dan se može iskoristiti samo jedan. Uz to, jednom dnevno će se generirati QR kod koji sretniku ili sretnici donosi sjajnu nagradu – Samsung Gear Sport smartwatch, koju je moguće preuzeti na centralnom šanku „Rakijarnice“. Ideja o darivanju iz poderane čarape oduševila je i glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, koja je istražila ponudu Fuliranja i usput uhvatila čarobne trenutke ispred Tele2 photo pointa:

„Sjajna ideja, moram priznati da me ovo oduševilo, a vjerujem da će i sve posjetitelje Fuliranja s obzirom na to da Tele2 ima poklon baš za svakoga! I u stvarnom životu čarape inače imaju tendenciju ne dolaziti u paru, ali rijetko kada u njima pronalazim poklone pa mi je ova posebno draga“, izjavila je Bojana

Svatko tko pronađe Tele2 na Fuliranju vraća se kući punih ruku. A zahvaljujući blagdanskoj Tele2 ponudi i prostor ispod bora ove će godine bit će krcat sjajnim gadgetima. Tele2 ponuda uključuje neki od vrhunskih mobitela Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A8, Huawei P20 Lite ili Honor 8X za samo 1 kunu odmah, ostatak na rate, uz bilo koju pretplatničku tarifu. Uz to, korisnici dobivaju i atraktivan uređaj na poklon, po vlastitom izboru: mobitel Samsung Galaxy J6, Huawei MediaPad T3 tablet, pametni sat Samsung Gear Sport ili prijenosni bluetooth zvučnik JBL Charge 3. Korisnik sam bira želi li taj poklon zadržati za sebe ili ga dati nekome te tako postati postaje zvijezda Božića koja kupuje najbolje poklone.


Komentari