Najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg Adventa održat će se sutra!

Foto: Press

Najljepšu pozornicu Zagreba obogaćenu tisućama svjetlosnih lampica dodatno će obasjati i najpoznatiji splitski glazbeni sastav TBF. Najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg Adventa održat će se sutra u 20:30 sati. Svi posjetitelji će se ,uz kuhano vino, ugrijati i plešući na brojne poznate hitove poput “Ništa mi neće ovi dan pokvarit”, “Veseljko”, “Pozitivan stav”, “Smak svita”.

Kako zabave ne bi nedostajalo i ostatak vikenda, subota je rezervirana za bogati glazbeni repertoar Positivo benda, a u ostatku prosinca na pozornicu s najljepšim pogledom na grad stat će i TRAM11, Songkillers, Ljetno kino i brojni drugi s kojima je nezaboravan provod garantiran. Uz prave glazbene poslastice koje se očekuju na Gornjem gradu, neizbježne su i one gastro koje nude ugostitelji najposjećenijeg gornjogradskog adventa. Razni tradicionalni specijaliteti i internacionalne delicije poput buncburgera, koji je osvojio samo pozitivne kritike, gulaša, sarmi i kobasica zadovoljit će nepce i onih najzahtjevnijih gurmana, a za sladokusce nezaobilazno je carstvo slastica u samom atriju Klovićevih dvora, “Šećer na kraju”. Red čekanja za tradicionalnu najljepšu adventsku fotografiju iz vikenda u vikend sve je veći, ali zato ovogodišnji Advent u Klovićevim dvorima nudi još tri foto pointa ukrašena prekrasnim božićnim dekoracijama na kojima nastaju najljepše adventske uspomene.

Najveća atrakcija Adventa u Klovićevim dvorima pogotovo za one najmlađe zasigurno je let Djeda Božićnjaka iznad platoa Gradec. S dalekog sjevera, u idiličnom okruženju Gornjega grada,  Kinder dovodi djedicu u pratnji svojih sobova, a uz pomoć mobilne aplikacije Equinox AR prototype  posjetitelji u svakom trenutku mogu pratiti njegov let i doživjeti nezaboravnu adventsku čaroliju. One malo starije, kroz cijeli prosinac, na samom ulazu u Klovićeve dvore, posebno oduševljavaju bajkovite ilustracije Zdenka Bašića s motivima poznatog romana Augusta Šenoe Zlatarovo zlato.

 


Komentari