Magična priča najpoznatije božićne obitelji Salaj

Facebook: SalajLand
 

Božićna priča obitelji Salaj već je u studenom otvorila svoja vrata znatiželjnim posjetiteljima koji su jedva dočekali vidjeti kakva su im iznenađenja ove godine priredili. Naime, ovo je 17-a po redu Božićna priča ove obitelji koja traje do 13. siječnja 2019. godine.

Svoje posjetitelje će ove godine impresionirati s preko 4 milijuna lampica, animatorima za najmlađe, preuređenim restoranom koji nudi nezaobilaznu gastronomsku ponudu jela, Advent selom s raznim proizvodima domaće radinosti, svakodnevnim vatrometom i proširenom šetnicom.Cijena ulaznice je 40 kn po osobi, a djeca do sedam godina ne plaćaju ulaz. Za osobe s invaliditetom, štićenike, djecu i odrasle s posebnim potrebama je također besplatan ulaz. Radno vrijeme je svakodnevno u navedenom periodu od 15,00 do 22,00 sata, uključujući vikende i blagdane.

Ove godine pozivaju posjetitelje koji žele dodatni božićni ugođaj da im se pridruže na vožnjama Božićnim vlakom do Salaj Landa i poklone sebi i djeci nezaboravno iskustvo. Cijena karte je 90 kn za djecu, a za odrasle 95 kn. U cijenu je uračunata karta za vlak, autobus do imanja, ulaznica na imanje te mali poklon za djecu. Božićni vlak će prometovati od 7. prosinca.

 


Komentari