Kreće Veseli božićni tramvaj: Evo kada ga i gdje možete ‘uloviti’

Foto: ZG Holding

Bogatom programu Adventa u Zagrebu pridružio se i ZET koji poziva građane da povedu svoje najmlađe na Veseli božićni tramvaj i dožive pravu zimsku bajku.

I ove godine, od 30. studenoga, pa sve do 6. siječnja 2020. godine, Veseli božićni tramvaj razveseljavat će sve, a posebice naše najmlađe posjetitelje.

Priredba uključuje vožnju turističkim tramvajem iz 1924. godine u trajanju od pola sata uz prigodan program koji uključuje igrokaz Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka uz podjelu prigodnih slatkih poklona.

Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića. Tramvaj vozi preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Radnim danom tramvaj vozi od 16 do 19 sati, vikendom od 10 do 14 sati i od 16 do 19 sati, a polasci se ostvaruju svakih 30 minuta.

Karte se mogu kupiti na polaznom stajalištu, na kućici na uglu Praške ulice i Trga bana Josipa Jelačića po cijeni od 25 kuna.

Na Božić i Novu Godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti, dok će na Badnjak i Staru godinu tramvaj voziti od 10 do 14 sati.


Komentari