KOZa na Strossmayerovu trgu: Uživajte uz blagdanske delicije i bogate nagrade

Facebook: KOZa

Ljubitelje kvizova općeg znanja oduševit će vijest da će se on odigrati i na jednoj od najljepših božićnih destinacija. Riječ je o organiziranom besplatnom KOZa na Strossmayerovu trgu, jednom od najpopularnijih lokacija i ovogodišnjeg Adventa.

Na poziv simpatične ekipe iz Schmecka na Fuliranju odazvao se i poznata gastronomsko-novinarsko-kvizaška legenda Domagoj Jakopović Ribafish. Upravo će on simbolično, kao voditelj, odvesti vesele ekipe željne znanja i zabave na veselo Fuliranje.

Datum održavanja je zakazan za utorak, 4. prosinca s početkom u 20 sati, a “kvizaši” će uživati u grijanoj kupoli. Nakon završetka kviza koji traje 90 minuta, opustit će se uz ponudu vrhunskih pića poput vina i piva te neizostavnih blagdanskih kobasica.

Kviz će trajati najduže do 22 sata, a  najbolje ekipe očekuju bogate nagrade koje je naš domaćin pripremio uz KOZinu pomoć. Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe.
Sve koji žele zaigrati ovu adventsku KOZu, zbog ograničenog broja mjesta u toploj i ugodnoj kupoli moli se da svoje ekipe prijave što je prije moguće putem ove poveznice:

http://koza.fak.hr/koza-na-fuliranju-prijave/


Komentari