Koncerti, DJ kućica na stablu i stepenište hit su među posjetiteljima Adventa na Strossu

Advent na Strossu ove je godine ponovno jedna od najposjećenijih adventskih lokacija u Zagrebu. Bogato i šarmantno ukrašen prostor u kojem se posebno istiću DJ kućica na stablu, stepenište koje povezuje Strossmayerovo šetalište i Vranitzanijevu poljanu te „adventsko stablo“ koje krasi tisuće lampica i ogromne svjetle kugle, svakodnevno privlače tisuće posjetitelja.

Uz atraktivno uređen prostor, Zagrepčane i turiste na Stross privlače i koncerti koji se održavaju svake večeri s početkom u 20:30 sati. Prije svakog koncerta svoj nastup u kućici na stablu održi i DJ Johny.

Sinoćnji koncert grupe PAVEL ispunio je Strossa „do posljednjeg mjesta“, a jednako dobra energija i odaziv posjetitelja očekuje se i na drugim koncertima, posebice na DETOURU u četvrtak, 14. 12., AERODROMU u četvrtak, 21. 12. i GUSTAFIMA u četvrtak 28. 12. Sve sugrađane i turiste koji Novu godinu odluče dočekati na Strossu zabavit će „bend za tulume“ POSITIVO.

FileDownload (1)

Nedjeljom se koncerti održavaju u popodnevnim satima. Nakon što top s Griča označi podne počinju koncerti koji traju do 14:00 sati. U nedjelju, 10. 12. nastupaju čuveni zagrebački glazbenici Kraljevi ulice koji će na koncertu izvesti čitav niz zagrebačkih pjesama. Popodnevne matineje nastavlja 17. 12. Zg Tango Rock Band, a završavaju ih Three Collors Of Jazz u nedjelju, 24. 12.


Posjetitelji Adventa na Strossu mogu se dobro zabaviti na otvorenom prostoru, kao i grijanim kupolama ili zatvorenoj terasi. Ponuda ugostitelja uz već uobičajene germknedle, fritule, palačinke i kobasice obuhvaća ukusne specijaliteta iz raznih krajeva Hrvatske i svijeta.

Komentari