KONCERT KOJI NE ŽELITE PROPUSTITI! Najveće domaće zvijezde Božić će uljepšati glazbom koja liječi dušu

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Grad Zagreb i Hrvatska radiotelevizija ponovo pripremaju prekrasno božićno slavlje te će se već tradicionalno na blagdan svetog Stjepana održati Božić u Ciboni. Ovaj koncert božićnih pjesama održava se već 33. put te u svom programu donosi neke od najpopularnijih tradicijskih i klasičnih, ali i suvremenih božićnih napjeva.

Orkestar i zbor Kazališta Komedija s članovima Zagrebačke filharmonije uz dirigenta Zdravka Šljivca i koncertnu majstoricu Melitu Šafran će zajedno s brojnim drugim izvođačima posjetiteljima priuštiti pravu blagdansku poslasticu.

Mia Dimšić, Marko Tolja, Battifiaca, Sandra Bagarić, Vlado Kalember i Klinci s Ribnjaka, Žera, Lara Antić Prskalo, Mirko Švenda Žiga, Zvjezdice, Feminem, Zsa Zsa, Josipa Bilić, Roko Radovan, Božićni zbor, LADO, Tri Božićne gracije (Ena, Linda, Melita), Ricardo Luque, Ivan i Marin Bulić, Stanko Šarić i Marko Bujanović svojim izvedbama razveselit će brojne posjetitelje u KC Dražen Petrović.

Osim što građani mogu prisustvovati događaju, mogu ga i pratiti uz izravni prijenos na HTV 1 i HR2 u 20.15 sati. Kao i svake godine, za potpuni ugođaj zaslužni su brojni zborovi: Mješoviti pjevački zbor „Roženice“ iz Pazina, Hrvatsko pjevačko društvo „Lipa“ Osijek, Gospel ansambl Agape, Vokalni ansambl „Ščedryk“ ukrajinske zajednice grada Zagreba, Dječji zbor župe sv. Antuna „Ljiljani sv. Antuna“ iz Sesvetskih sela, Dječji zbor “Latice ljubavi” iz Župe Svih svetih, Sesvete.

Detaljniji program može se pregledati na web stranici Kulturnog centra Travno (https://kuctravno.hr/), a ulaznice po cijeni od 30 i 50 kuna (3,98 i 6,64 €) mogu se nabaviti preko sustava ulaznice.hr te njihovih prodajnih mjesta. Požurite s ulaznicama, jer će one od 24. 12. poskupjeti.

Božić u Ciboni održava se u organizaciji Grada Zagreba, Hrvatske radiotelevizije i Kulturnog centra Travno, a u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Zagrebačkom filharmonijom i Zagrebačkim gradskim kazalištem „Komedija“.


Komentari