Još danas odvedite svoje mališane u besplatan posjet Gradu Svetog Nikole

Facebook: Grad Svetog Nikole

Dugoiščekivani Grad Svetog Nikole otvorio je svoja vrata i već prvog dana ispunio srca stotinama znatiželjnih mališana. Ovu posebnu predbožićnu dvodnevnu priču najbolje je predstavio zagrebački zbor Zagrepčanke i dečki koji su pjesmom najavili početak čarolije. Na otvorenju su prisustvovali i državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marija Pletikosa te izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Katarina Milković. 

U prvom danu bogatog edukativno – zabavnog programa ispunjenog raznim radionicama i zabavnim aktivnostima uživali su i veliki i mali, a nastupi kazališnih izvođača i mađioničara posebno su oduševili glumicu Anu Begić, glazbenika Luku Nižetića, proslavljenog rukometaša Igora Vorija, bivšeg vaterpolista Dubravka Šimenca, televizijsku voditeljicu i urednicu Ljiljanu Vinković , dizajnericu interijera i bivšu manekenku Iris Androšević Pinjuh te voditeljicu Hanu Tabaković.

Odvijala se i modna revija Miss4miss agency tijekom koje su poznate mame i kćeri Antonija Stupar Jurkin i Paola, Olja Vori i Nika, Lana Zrnić i Tonja, Iva Kontek i Lea, Ivančica Pahor i Una predstavile zanimljive i originalne modne kombinacije dječjeg modnog brenda Rosea, Katarina Mamić Design i MAI by MAIDA.

Mališani su u sklopu radionice Danas kuham pod mentorstvom stručnjaka iz popularnog restorana Bota Šare po prvi put dobili priliku pripremiti objed svojim roditeljima, a posebno su ih oduševile projekcije najpopularnijih crtanih filmova koje su oduševile brojne mališane.

Grad Svetog Nikole i Zaklada Hrvatska za djecu predstavili su i jednu lijepu zajedničku priču. Sudjelovanjem u Gradu svetog Nikole Zaklada je predstavila svoje programe pomoći kroz koje promiču dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece te osnaživanja obitelji. Zaklada nas je time podsjetila na istinsku važnost blagdana Svetog Nikole, a to su međusobno pomaganje, empatija, darivanje i uveseljavanje jedni drugih.

U jedinstvenom Gradu Svetog Nikole posjetitelji mogu besplatno uživati još danas od 16 do 20 sati u hotelu Academia (Tkalčićeva 88, pored Kaptol centra) gdje nas na 700 metara kvadratnih očekuje zanimljiv nastavak prave dječje čarolije.

 

Komentari