HUMANITARNA AKCIJA U NORRIS CAFE-u: Kupnjom božićnog ukrasa za simboličnih 15 kn nekom djetetu uljepšajte Božić

Facebook: Norris Cafe

Noriss Cafe & prijetelji treću godinu za redom u duhu blagdanskog raspoloženja pomažu Domu za nezbrinutu djecu Sv. Josipa u Hrvatskom Leskovcu. U ovom poznatom kafiću koji se nalazi u ulici Oreškovićeva 19 motiv cijele akcije je pružiti pomoć onoj djeci kojoj je najpotrebnija, a sam pokretač prikupljanja pomoći je okupljanje glazbenika dobre volje.

Brojne mlade glazbene zvijezde i iskusni glazbenici (Marko Kutlić, David Temelkov, Antonela Đinđić – Nela, Dino Petrić, Beta Sudar, Manuela Švorčan i mnogi drugi) će se tako izmjenjivati na pozornici Norris Cafea u srijedu (5. prosinca)  od 20 do 24 sati. Redoslijed nastupa je spontano nepoznat, kako posjetiteljima tako i organizatorima. Prava je nepoznanica na koga ćete “naletjeti” kako pjeva poznate hitove kada dođete u kafić pružiti pomoć i podršku djeci.

Također, pozivaju se i svi potencijalni darivatelji da posjete kafić u bilo kojem terminu do 15. prosinca te sudjeluju u ovoj akciji kupnjom božićnog ukrasa za simboličan iznos od 15 kn.

Prošle godine se kroz ovu humanitarnu akciju prikupilo gotovo 3000 kn i pun kombi odjeće i potrepština. U istom cilju i ove se godine prikupljaju novčana sredstva, ali i stvari poput odjeće, igrački, higijenskih potrepština.

U Domu za nezbrinutu djecu su djeca u rasponu od 2 do 18 godina. Sva moguća pomoć im je potrebna, novčana ali i materijalna, te navedeno možete donijeti u Norris cafe gdje će se vlasnici pobrinuti da to stigne u ruke najpotrebitijih.


Komentari