Hotel Aristos Zagreb: Vaš izbor za restoran, smještaj, wellness ili doček Nove godine

(Foto: Hotel Aristos Zagreb)

Hotel Aristos je hotel visoke kategorije 4*, smješten u Novom Zagrebu – Buzin, udaljen svega nekoliko minuta vožnje od zračne luke i centra grada. Uz kvalitetan boravak u 146 soba, hotel nudi organizaciju raznih poslovnih i privatnih događanja u modernom kongresno banketnom centru.

Foto: Hotel Aristos Zagreb

Nedavno otvoren Cortes club u jedinstvenom, ugodnom i opuštajućem ambijentu objedinjuje Steak house restoran, Aperitiv bar i Cigar bar te je u prosincu izvrsno mjesto za dobro druženje uz Soul, Jazz i Rock večeri. Cortes steak house, restoran je do 40ak sjedećih mjesta koji nudi jela od vrhunskog mesa i namirnica s domaćih OPG ova. Svi steakovi odležani su 45 dana, posebno pripremljeni u Kopa peći, peć na drveni ugljen, a uz izvrsne steakove očekuje vas domaći kruh od kiselog tijesta, pečen u vlastitoj pekarnici, ukusne juhe, aromatični umaci i vrhunske slastice te vinska karta sastavljena od probranih hrvatskih vina. U baru uživajte u bogatoj karti pića.

Cortes steak house (Foto: Hotel Aristos Zagreb)

Za potpuno opuštanje izaberite relax i spa zonu Wellness & spa centar uz velik izbor wellness masaža i paketa te tretmana njege lica i tijela. Ove blagdane, za Vama drage osobe izaberite poseban dar, wellness poklon bon!

Foto: Hotel Aristos Zagreb

Za sve koji žele dočekati Novu godinu 2023. na romantičan i poseban način s njima dragom osobom, rezervirajte Novogodišnji paket. Novogodišnji paket za dvoje uključuje smještaj u luksuznim delux sobama, korištenje wellness spa zone, svečana buffet večera u restoranu, a Novu godinu započnite bogatim Novogodišnjim doručkom. Osiguran besplatan parking u hotelskoj garaži. Cijena paketa za dvije osobe 1.190,00 Kn/158 € uz mogućnost dodatnih noćenja po posebnim cijenama.

Hotel Aristos ▪ Cebini 33, 10 000 Zagreb ▪ Tel: + 385 1 6695 900 ▪ E-mail: [email protected]

Foto: Hotel Aristos ZagrebKomentari