Franckova adventska ponuda ponovno oduševljava: Provjerite što su pripremili!

Osječajnik u Supercaffeu

Franckova adventske ponuda ponovno oduševljava. Na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé uz božićnu čajanku predstavio je još jednu atraktivnu lokaciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa – Osječajnik, koji spaja jedinstveni zimski ugođaj uz toplu šalicu finog čaja.

Franck nam već 50 godina pruža mogućnost uživanja u svojim ukusnim čajevima raznih okusa kao što su voćni, biljni, zeleni i crni čajevi. Tako, čaj je kao napitak postao nezaobilazan dio naših omiljenih rituala – tu su za svaku prigodu i raspoloženje, tješe nas, inspiriraju, pokreću, usrećuju. Upravo je zato Osječajnik utjelovljenje te vizije branda koje nas poziva da slijedimo svoj osjećaj.

Osječajnik u Supercaffeu

Posebno Osječajnika je, uz poseban adventski ugođaj, to što ga možete odabrati kao  odgovarajući poklon za svoje najdraže – Franck čaj koji dolazi u posebnom blagdanskom ruhu sa simpatičnim porukama inspiriranim našim osjećajima i svakodnevnim životnim situacijama.

U ponudi je šest okusa čaja – Šipak&Kupina, Exotic Green, Brusnica, Menta&Limunova korica, Kamilica te Jabuka i cimet – za koje možete odabrati blagdansko pakiranje s prigodnom porukom. Svoj idealan čaj već su odabrali Edita Misirić i Ivan Vukušić koji su kušali i čajne koktele s rumom i ginom koje su pripremali Franckovi baristi.

Osječajnik u Supercaffeu

Na oduševljenje svih obožavatelja čaja, Franck je ove sezone lansirao i nove jedinstvene kombinacije okusa čaja kao što su Menta&Limunova korica te Superiore Tea Topli zagrljaj. Advent je savršena prilika da požurite i isprobate čajeve raznolikih okusa koji će vas jednostavno oduševiti.

 


Komentari