(FOTO) NOVA TOP LOKACIJA Gornjogradski park pretvoren u najromantičniji kutak Adventa

Foto: PROMO

Gornjogradski park Grič pretvoren je u najromantičniji skriveni kutak u gradu. Inspiriran noću i zvijezdama, ukrašen je zvjezdanim lampicama, a atmosferu upotpunjuje zvuk Chopinovih nokturna.

Foto: PROMO

Za sve one koje vole božićni duh, no zaziru od adventskih gužvi, Grič, točnije Zimski nokturno, idealna je lokacija. Tako ćete svoju drugu polovicu moći odvesti na romantično putovanje šetnjom ispod zvijezda, otvoriti pješunac i stisnuti se jedno uz drugo na klupici za dvoje.

Foto: PROMO

Kako zvuči najljepša zimska noć pokazat će soundtrack popularne Chopinove skladbe u izvedbi Jana Lisieckog. Ako se nađete u parku Grič, iskoristite priliku i pogledajte posebnu svjetleću šumu. okružite se zvijezdama padalicama i poželite želju dok prolazite ispod zvjezdanog svoda.

Foto: PROMO

Zimski nokturno se pokreće i ostvaruje u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, a potpisuje ga udruga Umjetnost za grad i kreativni tim koji čine Ana Mikin i Jelena Malenica. Ove godine, Udruga je uredila još dvije adventske lokacije. To su tunel Grič i Polarni san te park Bele IV. i Mjesečev vrt.

Foto: PROMO

Zimski nokturno dio je programa Adventa Zagreb koji se provodi u organizaciji Grada Zagreba, JU Maksimir i Turističke zajednice grada Zagreba.


Komentari