(FOTO) NA GRADECU ADVENT NIJE MOGAO IMATI BOLJI POČETAK! TBF oduševio, došle broje zvijezde, ne propustite ples i sjajne foto lokacije

Foto: BAŠ NAŠ Advent

Posjetitelji zagrebačkog Adventa koji je otvoren u subotu, imaju bogatu ponudu lokacija, a među njima se u funky ritmu jučer otvorio i Baš Naš Advent na platou Gradec.

Riječ je o već dobro znanoj lokaciji zagrebačke božićne čarolije, a vesela i magična atmosfera neće izostati ni ovih praznika, s novim, osmišljenim božićnim uređenjem, gastro specijalitetima i sjajnom ponudom pića.

Otvorenje na Gradecu prošlo je u odličnoj atmosferi, za što se pobrinuo kultni splitski bend TBF, koji je privukao i brojne poznate osobe.

Foto: BAŠ NAŠ Advent

“Na samom otvorenju, uz najljepši pogled na Grad i najveće hitove kultnog splitskog
benda, uživala su i mnoga poznata lica i influenceri. Tako su se ispod mnoštva zelenih
borova družili: Marijana Batinić, Nataša Janjić, Antonija Blaće, Lucija Lugomer, Nevena Rendeli, Filip Vidović i brojni drugi. Da će TBF, koji iza sebe ima već 20 godina karijere, zabaviti i oduševiti sve generacije posjetitelja, nije bilo iznenađenje. Međutim, posebno i maštovito uređen plato Gradec uspio je iznova iznenaditi i osvojiti mnogobrojne posjetitelje”, iznijeli su organizatori dojmove s prve večeri.

Podsjetili su i kako su njihove fotogenične kulise osvojile društvene mreže prošlih godina, a ove je godine “BAŠ NAŠ Advent” pripremio pet različitih photo pointova s tri različite kulise na sELFie korneru koji su posebno uredili.

“Svoje mobitele i fotoaparate posjetitelji su koristili na svakom koraku, jer je razloga za ovjekovječiti dragocjene adventske trenutke bilo mnogo – puno fotogeničnih kutaka, photo korner Zagrebačke banke s katedralom u kadru, cjelokupno čarobno uređenje te rooftopovi s kojih se može uživati u magičnim vizurama Zagreba!”, naveli su organizatori.

Osim prilika za fotografiju, bilo je i prilika za razveseliti želudac, a iako su redovi bili dulji, isplatilo se čekati.

Ove su godine za najprimamljivije mirise i okuse zaslužni vrsni hrvatski chefovi: Marin Medak, Mario Mandarić i Stjepan Gojšić te najpoznatiji chef’s trio – Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i Melkior Bašić”, nabrojali su organizatori s naglaskom na žiri ovogodišnjeg Masterchefa, uvjereni kako će upravo na Gradecu posjetitelji iskusiti opuštenu, a zabavnu adventsku atmosferu.

Stižu Zembo Latifa i Cubismo

Gastronomija i dobra zabava trajati će sve do 7. siječnja, a BAŠ NAŠ najavljuje brojne DJ-e i koncerte na njihovoj gornjogradskoj lokaciji.

Posebno su najavili i Zembu Latifu, popularnog zagrebačkog izvođača nove generacije koji će nastupiti 2. prosinca, dok se 9. prosinca, uz hitove grupe Cubismo i njihove ritmove salse očekuje rasplesana ekipa.

“Plato Gradec zasigurno će biti rado posjećena zagrebačka lokacija i glavno odredište svih onih željnih dobrog druženja, puno smijeha, zarazne pjesme i plesa”, očekuju organizatori ističući da se detaljniji raspored njihovih događaja može vidjeti na Facebooku i Instagramu.


Komentari