(FOTO) Advent u Klovićevim – mjesto gdje nastaju najljepše adventske fotografije

Foto: PR

Grupa Cubismo je otvorila prvi vikend na Adventu u Klovićevim dvorima. iše od 100 000 lampica, jedinstvena atrakcija za fotografiranje, odlična gastro ponuda i dobra zabava, bili su zanimljivi tisućama gostiju koji su posjetili Advent prvog vikenda nakon otvorenja.

Ovogodišnje izdanje Adventa u Klovićevim dvorima iznenadio je posjetitelje s čak tri foto točke s kojih nastaju najljepše uspomene. Mnogi poznati nisu mogli odoliti, među kojima su se našli Ana Radišić, Lea Mijatović, Lana Gojak, Vinko Filipić, Sanela Seferagić, Zoran Aragović, dizajnerski dvojac Twins, Vjeko Mandić, Tomislav Grgić i brojni drugi, fotografirati predivan pogled na grad.

Osim grupe Cubismo, posjetitelje će zabavljati  Tram11, TBF, Gustafi, Songkillers, Dino Dvornik Tribute band i Ljetno kino.

Gastronome će razveseliti izbor slanih jela koje nude Kobasito, Rasputin, Apres-ski, Sidro, Sarmagedon, Pani, M&R, Winter House, Story, 100% Istra, Jingle Mingle i Rougemarin. Za desert su se pobrinuli Rougemarin, Milky i Cukeraj.

Umjetničke duše u atriju Klovićevih dvora mogu vidjeti ilustracije Zdenka Bašića s motivima poznatog romana Augusta Šenoe Zlatarovo zlato, no svakako je najviše pozornosti u prvom vikendu Adventa na platou Gradec dobila najveća senzacija, posebice među najmlađima – Djed Božićnjak koji zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti u svojoj kočiji leti iznad Klovićevih dvora i radi pravu čaroliju za sve posjetitelje.

Program Adventa u Klovićevim dvorima i druge informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/adventuklovicevim/


Komentari