Evo na koje događaje morate otići ovaj adventski vikend s vašim najmlađima

Foto: Borna Kos

Advent u Zagrebu i ove godine nudi veliki izbor sadržaja za najmlađe. Od klizanja na Tomislavcu do prefinih grickalica na kućicama. Mi smo za vas izdvojili koje događaje bi trebali posjetiti s vašom obitelji ovaj vikend.

Tunel Grič

Jučer je otvoren Zimski vrt, čarobni svijet imaginarnog dvorca iz zaleđene bajke. Kroz šareni tunel prođite s vašom obitelji uz zvukove klavira, trube i tube.Na današnjem programu su:

18:00h Klavir & vokal
19:00h 2 Trube & tuba & rog
20:00h Klavir & vokal

Tvornica Djeda Božićnjaka

Gdje se sakrio magični Djedica? Na Fuliranju. Neka vaša djeca šapnu u uho svoju najveću želju za ove blagdane, a Djedica će to sigurno ostvariti. Svako dijete osim što će upoznati pravog Djedicu i fotografirati se s njim, na dar dobije i poklon koji su pripremili Offertissima i Prima namještaj. Nitko ne odlazi praznih ruku, bili veliki ili mali.

Znate li da je britanska fizičarka Katy Sheen dokazala kako je Djedica 200 tisuća puta brži od Usaina Bolta i zbog toga pokloni dođu svima na vrijeme. 

“S obzirom na to da me ignoriraš već skoro trideset godina, mislim da je vrijeme da ti napišem pismo i pitam – pa gdje je, brate, puklo? Ovo pismo sad ide na internet, nećeš moći reći da ga nisi vidio. Ne znam trebam li sad reći da želim biti ljepša od Charlize Theron, bogatija od J. K. Rowling, popularnija od Kardašijanica i da imam više gadgeta od Bill Gatesa ili ćeš konačno doći na piće i kekse, odnosno mezu i neku cugu. Prestari smo za kekse i mlijeko, ali se nakupilo želja. Nadam se da se vidimo!” napisala je Merita Arslani, nagrađivana novinarka i spisateljica.

Svjetlo želja

Za one koji se žele maknuti od adventske gužve na Malom jezeru Bundek organizira se magično-humanitaran događaj. Puštat će se plutajući lampioni za podršku obiteljima i oboljelima od bolesti štitnjače. Događaj počinje u 16 sati, a puštanje lampion je zakazano za 17 sati i 50 minuta. Svi posjetitelji će dobiti Kaokao čokoladicu i topli napitak. Za glazbeni sadržaj zaduženi su razni glazbenici.


Komentari