DUGOGODIŠNJA PRIREDBA ZET-a: Jeste li se provozali Veselim božićnim tramvajem?

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Vožnje za građanstvo počinju u 16 sati, na uglu Praške i Trga bana Jelačića, a tramvaj će voziti svakih pola sata Ilicom do ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca natrag u Prašku.

Zagrebački električni tramvaj ove će godine u adventskoj ponudi, između ostalog, participirati Veselim božićnim tramvajem.

Dugogodišnja ZET-ova priredba, namijenjena posebice najmlađima, uključuje vožnju starim turističkim tramvajem kroz gradsko središte tijekom koje se izvodi prigodni program. Djecu će zabavljati Djed Božićnjak i njegovi pomagači, uz podjelu prigodnih darova.

Tramvaj će voziti radnim danom od 16 do 19 sati, a polasci će se ostvarivati svakih 30 minuta. U dane vikenda tramvaj vozi od 10 do 14.30 sati te od 16 do 19. Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a vozit će preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Karte će se moći kupiti na polaznom stajalištu po cijeni od 25 kuna. Na Božić i Novu Godinu tramvaj neće voziti. [/box]

Povedite svoje najmlađe na vožnje veselim božićnim tramvajem kako bi doživjeli pravu čaroliju Adventa u Zagrebu !

>>> BRANIMO TITULU! Želimo da naš Advent ponovo bude najbolji u Europi, evo gdje možete glasati

 

>>> MORE ZAGREPČANA I GOSTIJU: Odabrali smo vaše genijalne fotke s Adventa (FOTO)

 

 


Komentari