DOJMLJIV U SVAKO GODIŠNJE DOBA: Doživite čaroliju Adventa na Zrinjevcu!

Bijeg od svakodnevice u perivoj s alejom od 220 platana jednako je čaroban u svako godišnje doba.

No, samo u vrijeme Adventa velike krošnje zasvijetle posebnim sjajem tisuća bijelih lampica, a stari glazbeni paviljon postane odredištem ljubitelja božićnih klasika i valcera.

>>>DETALJNI ADVENTSKI VODIČ: Ove lokacije morate posjetiti

Kad pomislite na Božić, sjetite li se djetinjstva i obiteljskih okupljanja oko božićnog drvca, sentimentalne božićne glazbe i mirisa bakinih posebnih slastica? Ako tu sreću koju osjećate u sebi, želite istinski ponovno proživjeti, Advent na Zrinjevcu pravo je mjesto za vas.

Osim unikatnih ukrasa i suvenira odabranih umjetnika, uživati možete i u zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima. Da, da, to su upravo one krpice sa zeljem kakve su zagrebačke bake pripremale. Bez brige, nismo zaboravili štrukle. Božićna bajka može početi!

advent-zrinjevac

Advent na Zrinjevcu i Dječji program

Advent na Zrinjevcu otvoren je radnim danom od 12:00 do 23:00 sata i vikendom od 10:00 do 23:00 sata.

Koncerti na Zrinjevcu su svakodnevno u 18:00 i 20:00 sati, a vikendom se uz večernji glazbeni program održavaju i jutarnji koncerti u 11:00 sati.

Dječji program na zrinjevačkoj Dječjoj pozornici održava se svakim danom od 17:00 do 19:00 sati, te vikendom u dodatnom terminu od 11:00 do 13:00 sati.

Raznovrstan dječji program se sastoji od interaktivnih predstava i animacija te šarolikih radionica.

Na Zrinjevcu možete pronaći ukusne gastronomske specijalitete – od finih gulaša, domaćih sarmi, bunceka i krpica sa zeljem, a tu su i neizostavni tradicionalni štrukli, savijače, germ knedle, medenjaci i slasna domaća peciva. Posjetitelji će također u prodajnim bijelim kućicama moći pronaći originalne hrvatske rukotvorine koje ujedno mogu biti i savršen božićni poklon za njihove voljene.

advent-zrinjevac-2

Komentari