DOČEKAJTE NOVU GODINU NA ADVENTU: Na ovim lokacijama čeka vas bogat program i vrhunska zabava

sheknows.com

Niz vrhunskih tuluma na adventskim lokacijama.

Najprometnija adventska lokacija svakako je Trg bana Jelačića gdje će vas za Novu godinu zabavljati Vanna, Jacques, Najbolji hrvatski tamburaši i Psihomodo Pop. Više o cijelom programu možete pročitati ovdje.

DESIGN DISTRICT – MARKET U MARTIĆEVOJ

Na samo Silvestrovo na Market u Martićevoj obrušit će se jedinstveni domaći Stampedo! Stampedo je bend prisutan na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni još od 90-ih godina, a svojom su svirkom i pjesmama zaslužili epitet jedne od najveselijih i najplesnijih grupa s ovih prostora. Uz njihove brze plesne ritmove i pamtljive melodične refrene, sjajna zabava je neizbježna!

Predgrupa Stampedu biti će novi, zabavni i otkačeni bend Roppongi Red. Njihov moto je “ljubav, iskrice i prljavi ritam”, a zvuk im se može opisati kao mješavina elektroničkih plesnih stilova. Biti će do izvrsni početak dočeka Nove godine.

Nakon što sa Stampedom uplovite u dugoočekivanu 2017., nastavlja se plesati do jutra uz set iskusnog i svagda dobro raspoloženog DJ FRX-a, stare uzdanice Radija 101 iz njegovih najboljih dana, a dan-danas jednog od najboljih grijača plesnog podija u Zagrebu i šire! K tome, točno u ponoć slijedi spektakularno lansiranje konfeta iz svih trinaest kućica na Marketu u Martićevoj!

EUROPSKI TRG

Na najluđu noć u godini Europski trg ponovno postaje najveći pop-up klub na otvorenom. Zadnje večeri prosinca, jedini trg s 1000 srca ponovno se pretvara u najljepši plesni podij. U Novu ulaze uz “Back2Back” program Eddyja Ramicha i njegovog gosta Rainera Trübyja.

Više informacija o tome što će puštati otkrit će uskoro, ali daju naslutiti da će to biti zavodljiv izbor disca, elektronike, housea, soula, boogieja, jazza, latina i funka. Zvuči savršeno za najplesniju noć u godini.

NOVI ADVENT – MSU

I Novi Advent obećaje da će plato Muzeja suvremene umjetnosti postati najbolji klub u Novom Zagrebu, na otvorenom. Odlična glazba, vrhunska gastronomska ponuda i još niz iznenađenja u zadnjoj noći ove godine najbolja su pozivnica za one koji žele uživati u super provodu! Više informacija o glazbenom programu i posebnoj ponudi kućica otkrivaju uskoro!

ZAGREBAČKA BOŽIĆNA BAJKA

Za zadnji i najluđi dan u godini ispred kavane Johann Franck pripremili su cjelodnevni program i zato im se pridružite ujutro na špici uz prigodnu ponudu hrane i pića te veselu glazbu koju odabire DJ Marco Cole, a navečer ispratite staru i započnite novu godinu veselo i bezbrižno uz glazbu za sve generacije koju odabire DJ Shai .

ADVENT NA STROSSU

Novu 2017. godinu možete dočekati uz bend Positivo u društvu veselih ljudi, izvrsnu ponudu hrane i pića i uz najljepši pogled na Zagreb. Advent na Strossu obećaje zabavu do ranih jutarnjih sati uz uživanje u jednom od najljepših ambijenata Adventa u Zagrebu.

ADVENT NA ZRINJEVCU

Od 16 sati, vaši klinci moći će provesti Staru godinu na Zrinjevcu uz atraktivan program – disco-tulumi, tombole, razne animacijske igre i glitter tetovaže, a Silvestarski program za one malo starije počinje u 22 sata uz koncert benda Gramofon. Posjetitelji će u više od dvadeset bijelih gastronomskih kućica, moći pronaći ukusne zalogaje rađene prema jedinstvenim tradicionalnim recepturama, te se ugrijati uz kuhano vino, zimske koktele i punčeve.

LEDENI PARK

Dječji doček Nove godine u Ledenom parku kreće u 11 sati uz animatore, a u podne će najmlađi moći sudjelovati u odbrojavanju kreiranom posebno za njih. Za one starije, Silvestarsku večer u Ledenom parku live svirkom otvorit će bend Uptown Gang, a u 23 sata počinje koncert popularne grupe TBF. Na Ledenom parku moguće je rezervirati svoj stol te tako dočekati Novu godinu na Ledenom vidikovcu s kojega se pruža pogled na klizalište.

FULIRANJE U KURELČEVOJ

Uz DJ nastupe, odličnu ponudu hrane i pića, koncertu Soul Fingers-a zahvalite se staroj i u dobrom društvu dočekajte Novu 2017. na Fuliranju. Soul Fingers su glazbena atrakcija koji svojim orginalnim nastupom, koreografijom i pozitivnom energijom publiku tjeraju na ples obradama soul hitova iz 60-ih, klasicima Arethe Franklin, Jamesa Browna, Otisa Reddinga i drugih.

Dijelili su binu s velikim brojem glazbenika i bendova, među kojima su David Bowie, B.B King i The Blues Brothers, osvajali srca diljem svijeta, nastupali na brojnim festivalima, osvajali Porine, a 31.12.2016 od 22h čekaju vas kod Uspinjače.

Organizatori Adventa u Zagrebu doista su se potrudili šarolikim i bogatim programom za doček Nove godine. Na vama je samo da se toplo obučete i najluđu noć u godini dočekate na najčarobnijim lokacijama u Europi.

>>>BESPLATNO U NOVU: Evo gdje možete dočekati 2017. za nula kuna

>>>A KAM ZA NOVU? Donosimo popis tuluma za sve koji još uvijek ne znaju gdje bi


Komentari