DJED MRAZ IZ LAPONIJE SAMO ŠTO NIJE STIGAO: Evo kad i gdje će se mališani moći slikati s njim

en.wikipedia.org

Advent u Klovićevim dvorima.

Najpoznatiji Finac na svijetu, Djed Mraz, odlučio je posjetiti Zagreb, grad s najboljim europskim božićnim sajmom u prošloj godini, a vrhunac njegovog dvodnevnog posjeta bit će na Adventu u Klovićevim dvorima, u srijedu, 07. prosinca.

Upravo će na ovom gornjogradskom zasnježenom adventu svaki mališan imati priliku slikati se s Djeda Mrazom i  tako napraviti svoju najljepšu adventsku uspomenu. Djed Mraz će u srijedu u 16:00 sati donijeti dašak snježne bajke iz Laponije i doprinijeti čaroliji Božića na Adventu u Klovićevim dvorima, ali prije svega, donijet će radost i smijeh djeci, jer će samo na platou Gradec u predivnom okviru s najljepšim pogledom na grad, imati priliku fotografirati se s omiljenim djedicom.

Djed Mraz živi u Laponiji duže negoli se i sam sjeća. Njegov izvorni dom je na tajnovitoj gori Korvatunturi, tisuću kilometara sjeverno od Helsinkija, gdje živi s Bakom Mraz te stotinama vilenjaka i sobova, a prije no što se vrati svojoj kući i obitelji nakon dvodnevnog posjeta Zagrebu, najmlađi posjetitelji Adventa u Klovićevim dvorima jedino će na toj lokaciji moći napraviti nezaboravnu fotografiju za najljepše uspomene i s Djeda Mrazom podijeliti svoje tajne želje.


Komentari