Djed Božićnjak je sletio na Fuliranje i donosi poklone

Foto: PR

Fuliranje ove godine ugošćuje  Tvornicu Djeda Božićnjaka, a punih mjesec dana će Djed Božićnjak, Baka Pahulja i vilenjaci uveseljavati djecu. Jedina je to kućica iz koje će baš svako dijete izaći s poklonom.

Najbolji pokloni su oni kojeg djeca naprave sama. Oni će na kreativnoj radionici, uz educirane animatore, izrađivati poklone za sebe, svoje roditelje, braću i sestre i ostale u četrdesetak kvadrata grijanog prostora koji izgleda baš poput toplog, blagdanski ukrašenog doma.

Naglasak je na edukativnoj, interaktivnoj, a prije svega zabavnoj predstavi Božićna bajka, koju je do sada vidjelo više od stotinu djece. Dok se djeca zabavljaju, uče i igraju se pod budnim okom animatora, roditelji imaju sat vremena za opustiti se na nikad bogatijem Fuliranju.

Foto: PR

Svi se volimo fotografirati, tako u Tvornici Djeda Božićnjaka, i mali i veliki mogu sjesti Djedici u krilo i prišapnuti mu želju, tko zna… Možda upravo ta želja osvane kao poklon ispod bora… A fotografije nosite doma za dugo sjećanje na zabavne trenutke s Djedicom.

Djedica se pobrinuo i da odrasli dobiju poklone pa je dogovorio s Offertissimom i Prima Commercem poklon bonove i vouchere s popustima, a Quick milk čarobne slamke s okusima čokolade, vanilije i kave će oduševiti svačije nepce.

Više informacija o rasporedu predstava potražite na Facebook stranici Tvornica Djeda Božićnjaka.


Komentari