DARTH VADER došao na Fuliranje i oduševio građane (FOTO)

Fuliranje

Protekli vikend u Kurelčevoj je bio izuzetno zabavan.

Nakon što smo profulirali kroz Moskvu, Barcelonu, Firencu i Pariz ovaj vikend na Fuliranju bio je u znaku putovanja kroz vrijeme na kućicu Metropolis i pravih snježnih radosti na Schladming kućici.

IMGP8775

Petak navečer u organizaciji Cineplexxa, City Center one Zagreb East svi ljubitelji Ratova zvijezda došli su na svoje. Tom prigodom mogli su uživati u druženju i fotografiranju s likovima Darth Vader, Stormtrooper i Jedijem, a najhrabriji okušali su sreći u mačevanju sa svjetlosnim mačevima i za nagradu osvojili Cineplexx kino ulaznice.

a0962fb9-9ac5-4de2-b12f-69681a907df1

IMGP0071

Subota je bila rezervirana za odlazak na skijanje na kućici Schladming koja je na Fuliranje dovela pravu skijašku atmosferu. Agencija Atlas predstavila je skijaške hit destinacije uz brojne pogodnosti za posjetitelje Fuliranja. Za potpun skijaški ugođaj osim snijega brojni posjetitelji uživali su u nezaobilaznim germknedlama, tradicionalnom specijalitetu svih skijališta, koji je u ponudi na Schladming kućici.

fuliranje

U Tomićevoj su posjetitelji mogli u srijedu zaplesati uz ritmove dua Small Change – Ana Lovrenčić & Eduard Jimmy Matešić, dok je u petak posjetitelje zabavljao DJ Flaneur.

fuliranje

Fuliranje i dalje za sve posjetitelje nudi posebne pogodnosti – popust na plaćanje MasterCard karticom 10%, a 15% popust za beskontaktno plaćanje MasterCard i Maestro karticama.

Fuliranje nastavlja svoje putovanje tako je naš grad Zagreb u utorak domaćin brojnih događanja. Fuliranje je došlo do polovine svoga putovanja oko svijeta i sprema nam još mnoge zanimljive svjetske destinacije, stoga ne zaboravite da ove dane svi besplatno putuju svijetom na Fuliranju u Kurelčevoj ulici.

Komentari