ČAROBAN ADVENT U KLOVIĆEVIM DVORIMA: Pogledajte prizore zbog kojih se oduševilo tisuće posjetitelja (FOTO)

Press

Zabilježene su najdivnije adventske uspomene.

Rasplesana atmosfera, live nastupi poznatih bendova, magični trenuci u snježnom ugođaju za najljepšu adventsku fotografiju, mnoštvo nasmijane djece i tisuće ruku ugrijanih kuhanim vinom – ovo je ukratko najbolji opis prvog vikenda dugoočekivanog Adventa u Klovićevim dvorima.

Press
Press

Za fotografiranje s pogledom na Zagrebačku katedralu strpljivo se čekalo u redu, a najdivniju uspomenu u obliku najljepše adventske fotografije nisu htjeli propustiti ni brojni poznati, koji su posjetili popularni gornjogradski Advent: Nevena Rendeli Vejzović, Ana Harmander Maras, Marko Tolja, Kristina Krepela, Nika Fleiss, Robert Sever, Ana Radišić, Lea Mijatović, Lucija Lugomer i Isabella Rakonić.

advent
Press

Nakon službenog otvorenja koncertom grupe Vatra na prepunom platou Gradec u četvrtak, 01. prosinca, broj posjetitelja u petak, subotu i nedjelju nadmašio je očekivanja. Na čarobno uređenom platou Gradec u petak je rasplesana publika uživala u zvukovima grupe Ljetno kino dok je subota bila rezervirana za otvorenje izložbe Akademije likovnih umjetnosti, zanimljive dječje radionice, klizalište u čarobnom Atriju Klovićevih dvora, zanimljivu gastro ponudu i čudesnu idilu na zasniježenom platou uz ritmove DJ-a te večer uz koncert Songkillersa.

Press
Press

I u nadolazećem tjednu, Advent u Klovićevim dvorima priprema mnoštvo toga, a najveće iznenađenje bit će posjet Djeda Mraza iz daleke Laponije u srijedu, 07. prosinca u 16:00 sati. Prvi put u posjet Zagrebu dolazi pravi Djed Mraz, a vrhunac druženja bit će u Klovićevim dvorima gdje će svako dijete imati priliku slikati se s Djeda Mrazom za svoju najljepšu adventsku fotografiju.

>>>DJED MRAZ IZ LAPONIJE SAMO ŠTO NIJE STIGAO: Evo kad i gdje će se mališani moći slikati s njim

>>>BRANIMO TITULU! Želimo da naš Advent ponovo bude najbolji u Europi, evo gdje možete glasati

>>>KAD VIDITE OVE PRIZORE DAT ĆETE GLAS: Evo zašto naš Advent opet zaslužuje titulu (FOTO)

Komentari