Blagdanska idila u Burger Kingu: Odvedite obitelj po nezaboravno iskustvo kojeg ćete se rado sjećati

Foto: Burger King

Stižu blagdani, dani opuštanja i uživanja u hrani, obiteljskih trenutaka kojih ćemo se rado prisjećati ostatak godine. Kako biste svojoj tradicionalnoj blagdanskoj obiteljskoj priči udahnuli novi trenutak i svojim najmilijima priuštili nezaboravno iskustvo, svakako posjetite Burger King jer jela koja se tamo pripremaju potpuno su drugačija od ostalih fast food lanaca.

U Burger Kingu vaša će obitelj biti poslužena najkvalitetnijim sastojcima i namirnicama pa u miru možete uživati u obiteljskoj gastronomskoj idili, a vaši najmlađi članovi obitelji mogu istražiti ponudu koju je za njih pripremio ovaj obožavani fast food restoran.

King pileći medaljoni, hamburger, cheesburger, Plant-based Nuggets, King pommes frites i salate – ponuda su dječjeg menija koji je dio širokog i nadasve zanimljivog asortimana ovog giganta. Najmlađi će doći na svoje uz dječji meni jer će uz svaki obrok dobiti jednu zanimljivu igračku.

Na taj dječji meni nastavlja se ostatak bogate ponude koja privlači svojom svježinom i kvalitetom i odlična je ponuda za cijelu obitelj koja je odlučila provesti dan na kvalitetan i inspirativan način u Burger King restoranu.

Upravo zbog toga, važno je znati da se jela u BURGER KING®u, za razliku od drugih fast food lanaca, pripremaju isključivo po narudžbi, što znači da nema unaprijed pripremljenih sendviča već se svaki radi onog trenutka kad se narudžba zaprimi.

Rezultat je uvijek svjež i ukusan sendvič s najkvalitetnijim sastojcima i namirnicama, kojeg svaki gost može kreirati po svom ukusu (Have it your way), a upravo je to ono što želite za svoju obitelj – samo najbolje.

Ujedno, Burger Kingov “kraljevski standard” nalaže da se burgeri rade od najkvalitetnijih sastojaka i namirnica, bilo da se radi o biljnoj alternativi ili 100 postotnoj govedini ili piletini, bez dodanih konzervansa, pojačivača okusa ili bojila, a peku se isključivo na roštilju i to na vatri, onako kao što biste radili kod kuće u vrtu za svoje najmilije.

Posljednjih godina sve više ljudi se odlučuje za bezmesnu prehranu pa obiteljska trpeza mora biti raznolika i prilagođena svim tipovima ljudi.

Upravo na to misli i Burger King u kojem je, uz raznoliku ponudu menija na bazi piletine ili govedine, posebna pozornost posvećena ponudi proizvoda bez mesa: Plant-based Whoppera, Plant-based nuggetsa ili veganske verzije Long Chickena uz kojeg se može odabrati i veganska majoneza, kao novi standard svim biljnim proizvodima.

Ako želite svoju obitelj za kraj godine počastiti s nezaboravnim kraljevskim tretmanom, to možete učiniti u Zagrebu u jednom od tri Burger King restorana – Burger King u Z centru, Burger King u Arena Centru te Burger King u City Center one East. Na oduševljenje obožavatelja ovog fast food lanca, iz Burger Kinga su najavili i otvaranje četvrtog Burger King restorana u Zagrebu.

Ako još niste, skinite Burger Kingovu aplikaciju na svoj pametni telefon jer vam je ovaj kralj nad kraljevima pripremio adventske kupone sa super popustima na omiljena jela.


Komentari