(ANKETA) TEŽAK ODABIR: Koji vam je najljepši izlog Adventa?

Foto: Borna Kos

Nije tajna da trgovci potroše puno vremena kako bi ukrasili izloge svojih trgovina za advent i Božić. Mi smo prošli najpoznatije trgovine u centru grada kako bi izabrali najljepšu među njima.

Dizajn Cvijeća Saša Šekoranja

Izlog poznatog dizajnera Saše Šekoranje je u predivnim bojama zime. Iako snijeg još nije pao, bijela čarolija zasigurno je došla u lokal poznatog kreativca. borovi, bjelina i cvijeće spajaju se u predivnu harmoniju u kojoj bi se Šećerna vila iz Orašara voljela izgubiti.

Izlog ELFS

Poznati modni dvojac Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica također su pali na čaroliju blagdana. U ukrašenom izlogu možete vidjeti kreacije iz njihove najnovije kolekcije.

Izlog Školska knjiga “Arkadija”

Čini se kako je Arkadija odlučila na slađe uređenje naspram konkurencije. Vjerujemo kako bi ovaj izlog zbunio i Ivicu i Maricu kada bi ga vidjeli. Zbilja imaju sreće što knjige ne grizu.

Izlog Home by Ciss

Home by Ciss je odlučio spojiti ugodno s korisnim. Božićne ukrase koje imaju na prodaju su odlučili prezentirati u svojem magičnom izlogu. Ovakvo uređenje bi rastopilo i najhladnija srca.

Koji vam je izlog najljepši?


Komentari