ADVENTSKA PONUDA ZA LJUBIMCE: U ponudi jestivi snjegovići, puppicino, čajevi za smirenje

Capa Pet Bistro

Zagrebački Strossmayerov trg danas je postao bogatiji za još jednu inovativnu adventsku ponudu. Otvoren je Capa Pet Bistro koji se inače pod istim imenom nalazi u Masarykovoj ulici 19. Osim obilaska za četveronožne pseće njuškice, svoju su ponudu obogatili i raznim mačjim guštima. Ovo je i prvi bistro za pse i mačke u Zagrebu u koji možete dovesti svoje kućne ljubimce pa su tako oni znatiželjnim pogledom pratili svoje vlasnike na posebnom mjestu otvorenom specijalno za njih.

Maja i Viktorija za svoje goste su pripremile pravu blagdansku gozbu. Jela su pripremljena od 100 postotnog svježeg mesa, bez prerađevina. Poslužuje se i šampanjac za pse i mačke koji ima dodatno svojstvo osim finog ukusa – jačanje imuniteta i poboljšanje probave.

Ovaj bistro poseban je i jer poslužuju posebne pseće kokice pripremljene samo za vaše ljubimce. Po prvi put u Hrvatskoj psima se nudi i puppicino koji je osmislio dr. Sadiković uz skupinu veterinara. Posebna božićna ponuda su i slatki prutići, snjegovići i jestivi Djed Božićnjak, sve pripremljeno od prirodnih sastojaka bez soli, šećera, konzervansa i aditiva. Za one malo nemirnije pse, tu si i keksići i čajevi za smirenje.


Komentari