Advent u Zagrebu donosi novosti: 5 stvari koje bismo voljeli vidjeti i kušati ove godine

FOTO: Ivan Klindić

Ovogodišnji Advent donosi i neke novosti. Iz godine u godinu ova manifestacija se širi i obogaćuje svoju ponudu pa će tako i ove godine Advent ponuditi nešto novo – Tomićeva postaje Chef’s Street, gdje će svoja umjeća prezentirati Andrej Barbieri, Marin Medak, Tvrtko Šakota, Dino Galvagno, Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin, Petra Jelenić..

Bogatiju ponudu craft piva

Dajem svu svoju slavu za vrč piva i sigurnost.” Shakespeare, Henrik IV.  Craft pokret u Hrvatskoj u posljednje vrijeme proširio je novi stil života te piva, koje svojom kvalitetom i novim pivskim stilovima osvajaju sve veći broj obožavatelja. Domaće pivovare jednostavno bujaju te bi doista imale što ponuditi i prezentirati na ovogodišnjem Adventu.

FOTO: Facebook / Craft Room
FOTO: Facebook / Craft Room

 

Širi izbor vrućih čokolada

Neizbježna delicija u kojoj uživano tijekom hladnih zimskih dana, spravlja se u mnogoborojnim neodoljivim verzijama. Želimo izabrati onu najbolju na Adventu u Zagrebu. Cimet, kokos, cherry, vino… maštovitih i ukusnih izdanja ima, a kao stvorene su za upotpunjavanje blagdanske čarolije.

Depositphotos
Depositphotos

 

Štrukle

Okej, imamo kobasice, burgere, germknedle, ali štrukle još nismo vidjeli. Ljubitelji domaćih autohtnoih jela zasigurno bi bili oduševljeni mogućnosti da na Adventu u Zagrebu mogu odabrati ukusne domaće štrukle.

wiki
wiki

 

Zimski sladoled

Kultna zagrebačka slastičarnica Orijent oduševila nas je bogatom ponudom zimskih sladoleda. Zašto im ne dati prostora na ovogodišnjem Adventu kako bi svojim zimskim delicijama oduševili i turiste?

Orijent
Orijent

Što biste vi voljeli kušati na ovogodišnjem Adventu? pišite nam na [email protected] ili u inbox Facebook stranice portala.


Komentari