ADVENT U KLOVIĆEVIM DVORIMA: Počinje spektakl na najljepšoj gradskoj pozornici

Adventzagreb.com

Ma ovo morate posjetiti.

U četvrtak 01. prosinca, na naljepšoj gradskoj pozornici u središtu Gornjeg Grada, počinje Advent u Klovićevim dvorima. Klizalište, koncerti popularnih bendova, postav za najljepšu adventsku fotografiju i još puno dobre zabave očekuje sve posjetitelje Klovićevih dvora od 01. do 31. prosinca.

U četvrtak u podne otvara se klizalište u atriju Klovićevih dvora te bogata gastronomska ponuda na platou Gradec, a u večernjim satima pod zvjezdanim nebom atmosferu će zagrijati koncert grupe Vatra koji počinje u 20 sati.

U petak je na rasporedu koncert grupe Ljetno kino, a u subotu nastupaju Songkillersi. Osim besplatnih koncerata, nastupa glazbenih zborova te bogate i jedinstvene gastronomske ponude, Advent u Klovićevim dvorima ponudit će zabavu za cijelu obitelj.

Jedinstveno klizalište, prvo takvo u Hrvatskoj postavljeno od sintetičkog leda, bit će otvoreno svakog dana od 12 do 23 sata, a petkom i subotom do 24 sata. Klizanje i najam klizaljki do 16 sati bit će pristupačnih 15 kuna, a nakon 16 sati po 20 kuna.

Za djecu mlađu od 6 godina, klizanje je besplatno dok umirovljenici, branitelji i studenti klizanje u svim terminima plaćaju 15 kuna. Najmlađe će također razveseliti i Laboratorij zabave, koji će se održati niz predstava i radionica za djecu koja će na zabavan način i kroz igru učiti o kulturi i umjetnosti.

Još jedna adventska atrakcija oduševit će sve ljubitelje lijepe fotografije i sve koji žele zabilježiti svoj poseban zimski trenutak na samom krovu grada. Za najljepšu adventsku fotografiju s pogledom na Zagrebačku katedralu bit će postavljen poseban okvir – mjesto za fotografiranje i to ne bilo kakvo.

Iz okvira će za najljepšu fotografiju, kad to poželite, padati snijeg. Od 01. prosinca na platou Gradec i u Klovićevim dvorima zabave i zimskih radosti neće nedostajati.


Komentari