Tramvaji i autobusi voze redovito, promet pojačan prema gradskom središtu

FOTO: Ivan Klindić

Radovi uvjetuju izmjene u prometu

Tramvajski i autobusni promet redovit je na svim linijama. Promet je pojačan na većini cesta, osobito na dionicama koje vode prema gradskom središtu. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na širem gradskom području.

Podsjećamo, ZET je započeo sa izdavanjem besplatnih godišnjih kupona za 2018. godinu.

Izmjene u javnom prijevozu

Na trasi linija 217 (Kvaternikov trg – Struge – Petruševačko naselje) i 290 (Kvaternikov trg – Zračna luka – Velika Gorica) na Žitnjačkoj cestikod “Ina maziva”, uspostavljeno je obostrano privremeno stajalište “Žitnjačka – Ina maziva”.

Aktualni radovi na cestama

Na dijelu Avenije Gojka Šuška, od Ulice Rudolfa Kolaka do Ulice Dubrava, do 26. ožujka obavljaju se radovi na dijelu zapadnog kolnika, dok se promet odvija po preostalom dijelu ceste. Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju.

Radovi na prometnicama u naselju Brestje do 19. veljače

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet do 19. veljače.

Otežano Radničkom do kružnog toka Petruševec do 28. ožujka

Radnička cesta na dijelu od Žitnjačke ceste do kružnog toka Petruševec, do srijede  28. ožujka zatvorena je za sav promet. Riječ je o radovima izgradnje i rekonstrukcije (IV etapa), a obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Radnička (sjever) – Žitnjačka – Ulica Žitnjak – Radnička (jug) – Domovinski most i obratno. Za vrijeme radova pristup naselju Petruševec biti će omogućen putem novoizgrađene privremene prometnice na zapadnoj strani Radničke ceste dok će se teretna vozila preusmjeravati na čvor Buzin odnosno čvor Ivanja Reka. Grafički prikaz zone radova i obilaznih pravaca pogledajte ovdje.


Komentari