Top 5 lokacija u Zagrebu gdje se dobro zabaviti s društvom

FOTO: Ivan Klindić

Prava zabava s vašim najdražima

Temperature tijekom noći padaju toliko nisko da ako se nađete vani, malo fali da ne počnete trčati prema kući ili stanu, a jedino što zamišljate je topla deka.

Vjerojatno ne razmišljate o ekstremnijim egzibicijama u rano jutro ili prekasno navečer za vikend, barem ne vani. No, sigurno ste s društvom htjeli dogovoriti neko ugodno druženje uz zabavne aktivnosti, pod uvjetom da se zabavljate – na toplom.

Ovo su naši prijedlozi kamo odvesti društvo i odlično se zabaviti!

bowling club

Bowling Club (Florijana Andrašeca 14)

Bowling club, sa sedam bowling staza, sada je u Ulici Florijana Andrašeca 14, iza sportske dvorane Dražena Petrovića, nasuprot Ciboninog parkinga. Drugi sa osam staza nalazi se u nekadašnjoj Importanne galeriji, a danas Galleriji business centru.

 Zbog svoje jednostavnosti i prilagodljivosti za sve uzraste danas je bowling jedan od najmasovnih i najpopularnijih oblika zabave, obiteljskog druženja, natjecanja, team buildinga, rekreiranja… U svijetu danas preko 150 milijuna rekreativaca svakodnevno igra bowling na više od 300.000 staza.

>>> (FOTO) Zavirite u novu bowling oazu u samom središtu Zagreba

>>> (FOTO) BOWLING SE VRATIO U ZAGREB! Prvi smo posjetili jedini ovakav klub u gradu

FOTO: Ivan Klindić
FOTO: Ivan Klindić

Punks – Pub na kraju svijeta (Mesnička 47)

Ako niste ljubitelj igara ili pretjerane fizičke aktivnosti, ali ste ljubitelj pive i mirnijih druženja, onda je Punks savršeno mjesto za vas!

Osim odlične ponude craft piva, na stolovima su “instalirane” različite društvene igre, od Monopolyja, Drinkopolyja, Čovječe ne ljuti se, Pokemona pa sve do šaha, stoga ćete uz gutljaj dobre pive moći s društvom zaigrati pokoju društvenu igru, posebice ako ste imuni na glasniju glazbu i unatoč tome možete brzo razmišljati.

>>> (FOTO) Zagreb je bogatiji za još jedan pub: Otkrijte zbog čega je Punks poseban

FOTO: Igor Šoban
FOTO: Igor Šoban

Escape Room

Prva soba za bijeg ili escape room otvorila se prije koju godinu u Zagrebu i čini se da je nakon te prve zaživio trend takve vrste avanture. Danas ih ima nekoliko u gradu, razlikuju se po svojim programima koje nude. Namijenjene su svima, a posebno su zanimljive za organizirane team buildinge koji sada mogu biti jako zabavni.

U ponudi je nekoliko soba u kojima rješavate zadatke, brojne kriminalne slučajeve bilo da se nađete u ulozi tajnih agenata ili pljačkaša banke, a možete i biti ti koji će spasiti svijet. Ako želite pobliže upoznati Zagreb na zabavan način, na nekim lokacijama možete naći i povijesni kutak za vaše društvo. Odlična zabava!

>>> (FOTO) Istražili smo gdje u Zagrebu ‘zaglaviti’ u sobi

FOTO: Biljarski klub LAS VEGAS / Facebook
FOTO: Biljarski klub LAS VEGAS / Facebook

Biljar u zagrebačkim kafićima

Kada ugledate biljarski stol u nekom kafiću, zasigurno vam srce zaigra, a potom zaigrate i vi! Natjecanje može biti pojedinačno („jedan na jedan“) ili u parovima. Igrači(ce) za pomicanje kugli služe se isključivo vrhom štapa prema jasno određenim pravilima. Osim u posebnim klubovima namijenjenim igranju raznih inačica biljara, stolovi posvećeni neformalnoj igri uz mnogo opuštenija pravila nalaze se u povećem broju kafića.

Ako društvo želite odvesti na poštenu partiju biljara ili neku drugu “društvenu igru”, Las Vegas Biljar Klub savršeno je mjesto za vas! LAS VEGAS (Ilica 209) se sastoji od više prostorija: pri ulasku na prvi pogled omanja prostorija od 20-ak m2 gdje je uvijek malo življe jer se u njemu nalaze šank i pikado, zatim ulazite u veću salu koja je se sastoji od sjedećeg dijela te 2 biljarska stola. Nakon navedene sale nalazi se vratima odvojen VIP salon za istinske ljubitelje biljara. Na katu vas čeka prostrana galerija mirijeg ambijenta, pogodna za velika okupljanja ili tek druženje s vašim najdražima.

Osim Las Vegasa, žeđ za biljarom možete utažiti i u Metropolis music & billiards club Zagreb (Avenija Dubrovnik 10) gdje dobri partyji nisu rijetkost. Ako ste pak rockeri u duši, biljar ili fliper možete zaigrati i u Hard Placeu (Hrvatske bratske zajednice 4), u Bikers Beer Factory (Savska cesta 150) ili u Routeu 66 (Paromlinska cesta 47).

>>> Pivo, dobra glazba i vrhunska atmosfera: Gdje u Zagrebu otići na partiju biljara

FOTO: Facebook / Nargila Bar 45
FOTO: Facebook / Nargila Bar 45

Nargila barovi

Ako možda niste za određene aktivnosti i nakon napornog tjedna ne želite naprezati mozak već se opustiti, onda su nargila barovi u Zagrebu savršeno mjesto za vas i vaše društvo. U posljednje vrijeme postali su pravi trend, a u Zagrebu ih možete kušati u tri bara u kojima se nudi široka lepeza aromatičnih okusa, no nisu svi tipizirani samo za to.

Opustite se, naručite piće i nargilu i uživajte!

>>> (FOTO) Kultura pušenja nargile u Zagrebu: Evo na kojim mjestima možete uživati u aromatičnim okusima


Komentari