Svaki utorak besplatne vježbe disanja i vođena meditacija

pixabay.com

Svakog utorka, u 19:30, otvorena su vrata Shakti Centra za sve koji žele iskusiti vođenu meditaciju i Pranayamu, tehniku disanja koja je jedinstvena fizička i mentalna vježba.

Riječ je o tehnici koju su usvojili i usavršili Yogiji, a temelji se na kontroliranju daha – izvora životne energije ili prane.

Prakticiranje ove tehnike ima niz blagodati na zdravlje, podiže energiju, omogućava mir te, izbacivanjem toksina dahom, dovodi do čistoće tijela i uma. Poznato je da je emocionalna stabilnost izravno povezana s produktivnošću, koncentracijom, sposobnošću učenja i, u konačnici, samim uspjehom u svemu što radimo.

Prakticiranje ovih tehnika disanja višestruko su korisne su za bilo koju obitelj, tvrtku ili organizaciju. Uz redovu praksu, rezultati se povećavaju s vremenom – o čemu govore i brojna znanstvena istraživanja.

Revitalizirajte svoje tijelo i um, učinite nešto dobro za sebe. Pridružite nam se u besplatnom programu svakog tjedna u kojem mogu sudjelovati svi, bez obzira na dob ili fizičku kondiciju.

Lokacija Shakti centra je Ljubljanica 45. A sve informacije saznajte na LINKU.


Komentari